Κατηγορίες
BET

Προγνωστικά στοιχήματος : Τουρκία και Ρωσία στο προσκήνιο με έμφαση στα γκολ

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Είναι τέτοια η κατάσταση και η πραγματικότητα πλέον, που δεν μπορούμε, ανθρώπινα, να περιοριστούμε μόνο στα στοιχηματικά γεγονότα.

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται, έχουν αναβληθεί σχεδόν σε όλες τις χώρες τα πρωταθλήματα και μόνο οι Ρώσοι και οι Τούρκοι παίζουν ακόμα ποδόσφαιρο και ίσως οι Σέρβοι και οι Ουκρανοί. Εκτιμώ, ότι μέχρι στιγμής οι δύο χώρες θα έχουν αγωνιστική δράση και όλο το σαββατοκύριακο, με τους Τούρκους να παίζουν κεκλεισμένων των θυρών και τους Ρώσους να επιτρέπουν λίγο κόσμο στο γήπεδο. Την ώρα αυτή ακόμα, που γράφεται το άρθρο αυτό ισχύουν αυτά. Με αυτά θα πορευθούμε μέχρι τώρα, αν και πιστεύω ότι από τη Δευτέρα θα διακοπεί κάθε δράση. Ακόμα υπάρχει λοιπόν ζωή στον πλανήτη ποδόσφαιρο, δεν παίζεται κανένα άλλο άθλημα στη Σάλα και κοιτώντας το κουπόνι έχουμε κουκιά μετρημένα, που λέμε αγοραία. Δύο επιλογές για σήμερα, μία εξ αυτών από την γείτονα χώρα και ένα από τη φιλική Ρωσία. Πάμε να δούμε αναλύσεις και προτάσεις.

Ζενίτ-Ουράλ (14:30):

Ξεκινάμε με τον μεσημεριανό αγώνα της Ρωσίας ανάμεσα στην πρωτοπόρο Ζενίτ και την Ουράλ. Είναι εντυπωσιακό ότι η Ζενίτ στους πρόσφατους 5 αγώνες της έχει στα 90 λεπτά 5 ισοπαλίες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά και τον τίτλο αφού πια η διαφορά της από τους διώκτες της είναι μόλις έξι βαθμοί. 2 σκορ 0-0 και 3 σκορ με 1-1 για την Ζενίτ, που όταν συναντά ομάδες δύσκολες και σκληροτράχηλες ζορίζεται. Μία τέτοιας κοπής ομάδα είναι και η Ουράλ, η οποία παίζει τα ρέστα της πλέον απέχοντας μόλις μια νίκη από τον υποβιβασμό. Έχει αρκετά κακή άμυνα, συμπαθητική επίθεση, αλλά και πάλι είναι πιο επικίνδυνη εκτός έδρας από ότι εντός. Δύο ισοπαλίες σε 5 αγώνες έχει η Ουράλ, με γκολ όμως και μάλιστα η μία εξ αυτών από την ΤΣΣΚΑ. Από το 2013 που συναντώνται οι δυο τους στο γήπεδο της Ζενίτ, η γηπεδούχος έχει τρομερή παράδοση αφού κατέχει το απόλυτο νικών με 6/6. Στους μισούς αγώνες έχει σκοράρει η Ουράλ, η οποία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά με 2-0 ενώ στα άλλα παιχνίδια τους έχει χάσει με μεγαλύτερα σκορ. 5/6 over 2.5 λοιπόν, και πιστεύω ότι η Ζενίτ θα κερδίσει, θα το κάνει έστω και με δυσκολία με ώθηση από τον λιγοστό κόσμο της. 1+over 1.5 στο 1.55 (Stoiximan).

Αλάνιασπορ-Γκαζιαντέπσπορ (16:00):

Συνεχίζουμε με την Τουρκία και πάμε στο παιχνίδι της Αλάνιασπορ με την Γκαζιαντέπσπορ. Μονόπλευρο ενδιαφέρον στον αγώνα αυτόν, με την Αλάνια να χάνει συνεχώς έδαφος και να κινδυνεύει να στερηθεί και την ευρωπαϊκή θέση που μέχρι πριν καιρό κατείχε. Η Αλάνια εμφανίζει μια χαλάρωση στην άμυνά της, δέχεται εύκολα γκολ, δεν παίζει με την ίδια ορμητικότητα όπως έπαιζε αλλά το κυριότερο είναι ότι έχει έναν στόχο που πρέπει να υπηρετήσει. Η Γκαζιαντέπσπορ είναι μαχητική, είναι επιθετική, είναι και επικίνδυνη. Παίζει για τη φανέλα της και την ιστορία της. Σκοράρει και λογικά θα βρει τρόπο και απόντος του κόσμου, να σκοράρει και εναντίον της αντιπάλου της. Πάμε με τα γκολ. GG στο 1.67 (Betshop).

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό για στοίχημα σε Virtual Sports. Καλή τύχη!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected