Κατηγορίες
BET

Στοίχημα : Αυστραλία και Μιανμάρ με γκολ στο 4.10

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και των σπορ!Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τις ζωές όλων μας και μάλιστα ενδέχεται να τις επηρεάσει ακόμα περισσότερο μέχρι να εξαφανιστεί τελείως.

Πλέον, ακόμα και το στοίχημα έχει επηρεαστεί και ενδέχεται να επηρεαστεί και άλλο, αφού πλέον δε θα μπορούμε δίχως δικαιολογητικό να κυκλοφορήσουμε άρα μένουμε σπίτι και έχουμε ήδη προμηθευτεί κάρτες ή ηλεκτρονικά πορτοφόλια, μέτρο και χαμηλά πονταρίσματα πάντα, ώστε να ασκήσουμε το χόμπι μας. Η Λευκορωσία κάπως βελτιώθηκε χθες, αν και είχαμε περίεργες εναλλαγές σκορ, παρ’όλα αυτά, υπήρξαν καλά αποτελέσματα. Το κουπόνι σήμερα πιο φτωχό από ποτέ, με Αυστραλία, Μιανμάρ, Μπουρουντί και 2-3 φιλικά να υπάρχουν μόνο και εμείς θα πορευθούμε με ό,τι υπάρχει, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις. Όσον αφορά την Αυστραλία όμως, θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση. Από τα δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν αύριο, θα παιχθεί μόνο το ένα, δηλαδή της Νιούκασλ. Η Περθ Γκλόρι, για άγνωστους λόγους έχει αναβληθεί και είναι επίσης άγνωστο πότε θα παίξει. Άλλωστε κι εκεί η κατάσταση είναι κακή και παλεύουν με τον ιό. Χωρίς κόσμο το παιχνίδι ενώ η Μυανμάρ θα παιχθεί κανονικά και με κόσμο. Θα έχουμε λοιπόν συγκεκριμένες επιλογές, μετρημένες και με λίγα χρήματα. Θα κάνουμε παιχνίδι με Αυστραλία και Μυανμάρ. Πάμε να δούμε προτάσεις και ανάλυση.

Νιούκαστλ Τζετς – Μέλμπουρν Σίτι (10:30):

Ξεκινάμε τις προβλέψεις μας από τον αγώνα της Νιούκασλ από την Αυστραλία που υποδέχεται την Μελβούρνη. Ενδιαφέρον αγώνας είναι η αλήθεια και οι δύο ομάδες όταν αγωνίζονται πάντοτε έχουν γκολ και προσφέρουν ωραίο θέαμα. Η Μέλμπουρν Σίτι είναι το καμάρι της Μελβούρνης και πάντοτε έχει αντιπαλότητα με την Μέλμπουρν Βίκτορι. Είναι εντός πλέι οφ και βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Έχει κακή άμυνα αλλά μια εξαιρετική επίθεση και πιο συγκεκριμένα τη 2η καλύτερη. Φορμαρισμένη, η δεύτερη ομάδα σε εκτός έδρας αναμετρήσεις και από πλευράς ρόστερ είναι σε καλή κατάσταση. Ο Σουσαέτα, γνωστός από τη θητεία του στην Μπιλμπάο και ο Αντριάν από την Ουρουγουάη κοσμούν το σύνολό της, που στόχο έχει το πρωτάθλημα και είναι η μόνη αντίπαλος της Σίδνεϊ. Ο΄Ντόνοβαν, Αρόγιο και Χούλαχαν έχει η Νιούκασλ Τζετς, παίκτες έμπειρους, που ξέρουν το πρωτάθλημα και είναι γυρολόγοι της Ευρώπης. Δίνουν επιθετική δύναμη στην ομάδα, που θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Χωρίς υποβιβασμό και κίνητρο μονόπλευρο, το σημείο που θα προτιμούσαμε είναι το διπλό. Όμως, επειδή έχουμε δύο επιθετικές ομάδες, σκοράρουν εύκολα και δέχονται γκολ, θα πάμε στα γκολ που είναι μια καλή και λογική επιλογή. Με την ελπίδα να έχουνε όρεξη οι ομάδες επιλέγουμε το over 2.5 στο 1.60 (Bwin).

Σανκγαΐνγκ Γιουνάιτεντ – Τσιν Γιουνάιτεντ (11:30):

Ολοκληρώνουμε με το συμπαθές κρατίδιο της Ασίας, την Μυανμάρ, η οποία έχει ένα πρωτάθλημα με 12 ομάδες και είναι άκρως ανταγωνιστικό. Η Τσιν, που παίζει σήμερα και έχει την χειρότερη άμυνα και και επίθεση, είναι τελευταία και πρώτη είναι η Χανθαργουέιντι. Η αντίπαλος της Τσιν, η Σανγκαίνγκ είναι 6η και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Πολύ δυνατή η επίθεσή της, κακή η άμυνά της και βάση των αγώνων τους ως τώρα με άλλες ομάδες έχουμε πολλά γκολ. Υπάρχει κίνητρο και θέληση αλλά η Σανγκαίνγκ είναι καλύτερη. Επειδή είναι ένα ενδιαφέρον και σχετικά αμφίρροπο πρωτάθλημα πάμε στα γκολ κι εδώ. Over 2.5 στο 1.50 (Bwin). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected