Κατηγορίες
Football League

Αίτηση για το επίδομα των 800 ευρώ στους ποδοσφαιριστές από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Η αναστολή του πρωταθλήματος της Football League δημιουργεί προβλήματα και στις ΠΑΕ, οι οποίες ούτως ή άλλως έκαναν καθημερινό αγώνα δρόμου και προ κορονοϊού, για να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, υπαλλήλους και προς τρίτους.

Όπως αναφέρει το goalpost, το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα και στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως είναι φυσικό, με τη διοίκηση της ΠΑΕ και όλους όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, να αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, η ηλεκτρονική πλατφόρμα «Εργάνη» άνοιξε, προκειμένου όσοι εργαζόμενοι δικαιούνται, μεταξύ αυτών είναι οι ποδοσφαιριστές και γενικά όλοι όσοι είναι μισθωτοί σε μία εταιρεία (συμπεριλαμβανομένου και τiς Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες), να υποβάλλουν αιτήσεις.

Οι επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός Βόλου, εντάσσονται στην κατηγορία των εταιρειών των οποίων ανεστάλη η εργασία τους από το κράτος και η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλε ήδη αίτηση, προκειμένου στους εργαζόμενους να καταβληθεί το επίδομα των 800 ευρώ. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές, υπάλληλοι γραφείων) από 1η Απριλίου θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση για να τους καταβληθεί το επίδομα των 800 ευρώ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected