Κατηγορίες
Super League 2

Και η Παναχαϊκή την αίτηση για τα 800€ σε ποδοσφαιριστές και προσωπικό

Θολό είναι το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο σύνολο του ελληνικού Αθλητισμού, αλλά υπάρχει μια «φωτεινή ηλιαχτίδα φωτός» και γενικότερα για τους επαγγελματίες του χώρου.

Θυμίζουμε πως το αίτημα για να υπαχθούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην επιδότηση των 800 ευρώ έγινε  αποδεκτό από το υπουργείο Εργασίας, με αφορμή τις αρνητικές παρενέργειες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το θέμα προχώρησε έπειτα από γραπτό αίτημα, που είχαν αποστείλει στον αρμόδιο υπουργό, Γιάννη Βρούτση ο πρόεδρος Σούπερ Λίγκα 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος με τη σειρά του ήταν σε επικοινωνία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Όπως αναφέρει το Patragoal, με γρήγορες και συντονισμένες κινήσεις το λογιστήριο της ΠΑΕ Παναχαϊκή και του ομίλου εταιριών της Barlos Ergon, σε συνεργασία με το λογιστή Γιάννη Γρηγοράτο έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες, για την επιδότηση των 800 ευρώ που αφορούν τους ποδοσφαιριστές και το διοικητικό προσωπικό.

Πλήρη εικόνα βέβαια θα υπάρξει αύριο από το λογιστή, ο οποίος θα κάνει την εγγραφή της ΠΑΕ στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη» και μετά οι εργαζόμενοι του συλλόγου, ποδοσφαιριστές και διοικητικό προσωπικό θα κάνουν τις αιτήσεις τους για να πάρουν τα 800€, δείχοντας ότι η ΠΑΕ λειτουργεί ακόμα σε δύσκολες καταστάσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected