Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Η Βέροια αποχαιρέτησε σήμερα τον 48χρονο αστυνομικό (photos)

Κάτω από αδιάκοπη βροχή και με εξαιρετικά αυστηρά μέτρα, στο πλαίσιο των υγειονομικών διατάξεων, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η κηδεία του 48χρονου αστυνομικού, Λάμπρου Δημητρουλάκου.

Η είσοδος στο χώρο των Κοιμητηρίων και η πρόσβαση στη νεκρώσιμο τελετή επιτράπηκε αυστηρά σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Ενδεικτικό ότι δεν επιτράπηκε η είσοδος ούτε στον διοικητή της τροχαίας, στο τμήμα της οποίας υπηρετούσε ο εκλιπών.

Συνάδελφοί του και πολίτες παραβρέθηκαν για το ύστατο χαίρε έξω από τον περίβολο των νεκροταφείων, όπου από νωρίς υπήρχαν τιμητικά μοτοσικλετιστές του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.

Η νεκρώσιμος πομπή έφτασε στα νεκροταφεία με μοτοσυκλετιστές του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας μπροστά και πίσω από την νεκροφόρα.

Η πομπή πέρασε μπροστά από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας σταμάτησε για λίγο, σε μια συμβολική κίνηση αποχαιρετισμού.

Ο Λάμπρος Δημητρουλάκος, ένας πραγματικά λαμπρός άνθρωπος και εξαιρετικός αστυνομικός, με ευγενική και άψογη συμπεριφορά προς τους πολίτες, άφησε την τελευταία του πνοή τις πρώτες βραδινές ώρες της Τετάρτης 25 Μαρτίου από ανακοπή.

Λίγες ώρες νωρίτερα έκανε, ευσυνείδητα όπως πάντα, την τελευταία του υπηρεσία…

Εκφράζουμε τα βαθιά, ειλικρινή μας συλλυπητήρια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

δείτε φωτογραφίες στο verianet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected