Κατηγορίες
Διάφορα

Το επόμενο είναι να πιάσει το Τζόκερ : Σέρφερ «εγκλωβίστηκε» σε πανέμορφο νησί που δεν έχει ούτε ένα κρούσμα κορονοϊού! (photos+vid)

Μια σέρφερ «εγκλωβίστηκε» με την οικογένειά της σε ένα μικρό νησί των Φίτζι, που δεν έχει κρούσματα κορονοϊού, και… ζηλεύουμε!

Όπως όλος ο κόσμος, έτσι και οι σέρφερ, αυτές τις μέρες πρέπει να κάνουν υπομονή, μένοντας σπίτι. Όταν περάσει ο εφιάλτης του κορονοϊού, θα έχουν ξανά τη δυνατότητα να πάνε στις αγαπημένες τους παραλίες και να… δαμάσουν τα κύματα.

Ωστόσο, σαν το γαλατικό χωριό κόντρα στους Ρωμαίους, υπάρχει μία σέρφερ, η οποία… αντιστέκεται στην καραντίνα, παρότι είναι από χώρα που πλήττεται από τον Covid-19!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, πρόκειται για την Brisa Hennessy από την Κόστα Ρίκα.

Αφότου τερμάτισε 3η στο Sydney Pro, η Brisa πήγε με την οικογένειά της στο νησί Namotu των Φίτζι για ολιγοήμερες διακοπές, όπου και «εγκλωβίστηκε»! Βέβαια, ο περισσότερος κόσμος θα ήθελε να εγκλωβιστεί σε αυτές τις συνθήκες…

Πρόκειται για ένα πολύ μικρό, αλλά παραδεισένιο νησί, όπως σχεδόν όλα στην Ωκεανία, και, την ίδια στιγμή, εξαιρετικά ασφαλές, αφού ο ιός δεν έχει φτάσει εκεί και θεωρείται απίθανο να φτάσει, αφού οι μετακινήσεις είναι, πλέον, σχεδόν μηδαμινές!

Όπως λέει, ωστόσο, η Brisa στη »La Republica», «πλένουμε καλά τα χέρια μας συνέχεια και κρατάμε τις αποστάσεις όταν μιλάμε με κάποιον».

Παράλληλα, όμως, η ίδια και η οικογένειά της χαίρονται την άγρια ομορφιά του νησιού, σερφάρουν και κολυμπούν.

Με λίγα λόγια, ζωάρα την εποχή του κορονοϊού και της απομόνωσης στο σπίτι!

Κοιτάξτε εδώ παράδεισος: