Κατηγορίες
Διάφορα

Τρία τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ημαθία (photo)

Πριν λίγο ο ΕΟΔΥ δημοσίευσε την καθιερωμένη ημερήσια έκθεση, με την οποία αποτυπώνεται η διαμόρφωση της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας.

Σε αυτή την έκθεση (ΕΔΩ) παρουσιάζονται τα ευρήματα από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) στην Ελλάδα, με βάση τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 29 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00.

Έχουν επιβεβαιωθεί εργαστηριακά 1156 κρούσματα COVID-19, εκ των οποίων 95 νέα σε σχέση με χθες 28/03/2020.

Σύμφωνα με τον πίνακα καταγραφής ανά νομό της χώρας μας, προκύπτουν τρία συνολικά κρούσματα κορονοϊού στον νομό Ημαθίας. Όπως αναφέρει το Pena Press, τα συγκεκριμένα δύο νέα δείγματα δεν στάλθηκαν ούτε από το νοσοκομείο Βέροιας ούτε από το νοσοκομείο Νάουσας. Κατά πάσα πιθανότητα είναι δείγματα που στάλθηκαν από τους ασθενείς σε άλλα νοσοκομεία αναφοράς, εκτός νομού και κατεγράφησαν ως θετικά στην Ημαθία λόγω του τόπου κατοικίας που δήλωσαν. Συνεπώς, δεν μπορούμε να εντοπίσουμε ποια περιοχή του νομού μας αφορούν.

Ο σχετικός πίνακας :

Ο χάρτης αναλυτικά :

Θυμίζουμε πως στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί 38 θάνατοι σε ασθενείς με COVID-19, ενώ 69 ασθενείς νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Άλλοι 5 ασθενείς έχουν εξέλθει από τη ΜΕΘ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected