Κατηγορίες
Διάφορα

Παραμένουν κλειστά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ΟΠΑΠ προχώρησε σε παράταση της αναστολής των κλειστών πρακτορείων μέχρι τις 11/4.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Σε συνέχεια των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19, τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα έως και τις 11 Απριλίου 2020. Καλούμε τους πελάτες μας να μείνουν σπίτι και να μην επισκεφθούν τα καταστήματα του δικτύου μας. Η διαδικτυακή πλατφόρμα Pamestoixima.gr και Τzoker.gr λειτουργoύν κανονικά.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι ο προγραμματισμός των κληρώσεων των παιχνιδιών της εταιρείας διαφοροποιείται.

Συγκεκριμένα, οι κληρώσεις των παιχνιδιών ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΑΛ αναβάλλονται προς το παρόν.

Η 11η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 17ης Μαρτίου αναβάλλεται εκ νέου, και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 07 Απριλίου 2020.

Η 12η, 13η, 14η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου που επρόκειτο να διεξαχθούν αντίστοιχα στις 24 Μαρτίου 2020, 31 Μαρτίου 2020 και 07 Απριλίου 2020 ματαιώνονται.

Για τις νέες ημερομηνίες των κληρώσεων που αναβάλλονται, θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση.

Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ θα συνεχιστούν κανονικά. Οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν στις κληρώσεις του παιχνιδιού, καταθέτοντας ηλεκτρονικά τα δελτία τους, μέσω του tzoker.gr ή του tzoker app, καθώς τα καταστήματα ΟΠΑΠ δυστυχώς παραμένουν κλειστά έως και τις 11 Απριλίου.

Ξεκινώντας από αυτήν την Τρίτη 31 Μαρτίου, το ΤΖΟΚΕΡ συνεχίζει πλέον με 3 κληρώσεις (αντί για 2) κάθε εβδομάδα. Οι κληρώσεις εφεξής θα διεξάγονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00.

Σταθερή δέσμευση μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων μας, και στηρίζουμε όλες τις ενέργειες που έχουν ως στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected