Κατηγορίες
Basket

Οι πρωταγωνιστές της Α2 μιλούν για την πρωτόγνωρη κατάσταση (vids)

Η πανδημία του Covid-19 έχει σταματήσει την αθλητική δράση σε όλη την Ευρώπη (και όχι μόνο). Πολλοί ειδικοί, πολλοί μη ειδικοί βγαίνουν και εκφράζουν την άποψη του καθημερινά για την συνέχιση της σεζόν, για τα προβλήματα που δημιουργούνται και φυσικά όλοι στέλνουν το μήνυμα τους στον κόσμο

Το basketblog όμως θέλησε να επικοινωνήσει με τους πρωταγωνιστές. Δηλαδή παίκτες και προπονητές. Γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στο άθλημα που αγαπάμε και χωρίς αυτούς δεν υπάρχει άθλημα.

Η ανταπόκριση μεγάλη, και ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για αυτό (ομάδες, ανθρώπους των ομάδων και φυσικά τους πρωταγωνιστές) το αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας.

Κάποιοι παίκτες και προπονητές έστειλαν απλά το μήνυμα τους στον κόσμο αναφορικά με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε. Άλλοι απάντησαν και σε κάποιο-κάποια points που τους είχαμε ζητήσει να συμπεριλάβουν στο μήνυμα τους (π.χ. για την επανέναρξη της σεζόν και πως βιώνουν εκείνοι μακριά από την καθημερινότητα τους και το γήπεδο αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση).

Υπήρχαν και ορισμένοι, οι οποίοι το πήγαν παραπέρα και παράλληλα με το μήνυμα τους θέλησαν να θίξουν ζητήματα της “επόμενης ημέρας” μετά την πανδημία απευθύνοντας γενικό κάλεσμα στους αρμόδιους φορείς.

Από προπονητές το μήνυμα τους έστειλαν οι (με την σειρά που εμφανίζονται στο βίντεο): Ντίνος Καλαμπάκος (Γ. Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου), Πέτρος Γκαϊτατζής (ΣΑΑΚ Ανατόλια), Χάρης Κουλουριώτης (Οίαξ Ναυπλίου), Δημήτρης Γκίμας (Φίλιππος Βέροιας), Κώστας Κομποδιέτας (Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας), Γιάννης Διαμαντάκος (Αγρίνιο), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ελευθερούπολη), Μάης Κωνσταντινίδης (Δάφνη Δαφνίου) και Σπύρος Σαμόλης (Αμύντας) μαζί με την guest star του!

Από παίκτες το μήνυμα τους έστειλαν (στο Part 1) οι (με την σειρά που εμφανίζονται στο βίντεο): Μιχάλης Πολυτάρχου (Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω), Τάσος Αντωνάκης (Γ. Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου), Νικόλας Παπανικολάου (Ψυχικό), Κωνσταντίνος Κάδρας (Απόλλων Πατρών), Γιάννης Αθανασούλας (ΑΣΑ Κόροιβος), Κρίστιαν Ρέτζος (Παγκράτι), Βαγγέλης Παπαδόπουλος (Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας), Αντώνης Μιχάλογλου (Αγρίνιο), Βαγγέλης Τζόλος (Ολυμπιακός), Χρήστος Ιορδάνου (Ψυχικό), Νίκος Τσιακμάς (Απόλλων Πατρών), Διογένης Γοργόνης (Ελευθερούπολη), Μάνος Χατζηδάκης (ΑΣΑ Κόροιβος), Ευθύμης Κοθράς (Φίλιππος Βέροιας)!

Και άλλοι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, δείτε και το Part 2. Με την σειρά που εμφανίζονται στο βίντεο, οι: Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς (Ψυχικό), Τζόι Γκάτζο (Δάφνη Δαφνίου), Γιώργος Γκιουζέλης (Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω), Κωνσταντίνος Καμπουρίδης (Ελευθερούπολη), Kevin Franceschi (Αγρίνιο), Πάνος Κουκουνιάς (Α.Ο. Αμύντας Υμηττού), Miljan Drekalovic (Φίλιππος Βέροιας), Πάνος Ερμείδης (Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας), Ιάσονας Δημητρακόπουλος (ΑΣΑ Κόροιβος), Σωτήρης Καραποστόλου (ΣΑΑΚ Ανατόλια), Αβραάμ Καλλινικίδης (Οίαξ Ναυπλίου), Nemanja Manojlovic (Ελευθερούπολη), Κώστας Ζώρζος (Οίαξ Ναυπλίου)!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected