Κατηγορίες
Διάφορα

Χανιά : Το μπάνιο στη θάλασσα κόστισε 150€! (photo)

Κάτι παραπάνω από άμεση ήταν η δράση της Αστυνομίας και του Λιμενικού όσον αφορά την κατακύρωση προστίμων σε Χανιώτες που… πλησίασαν τις παραλίες της πόλης το απόγευμα της Τετάρτης 1/4.

Όπως αναφέρει το zarpanews, το Λιμεναρχείο Χανίων έχει εκδώσει πριν λίγο καιρό ανακοίνωσηπερί απαγόρευσης κολύμβησης, αλιείας και λοιπών δραστηριοτήτων στην θάλασσα.

Ωστόσο, μία… άτυχη όπως αποδείχθηκε κάτοικος της περιοχής είχε ήδη φύγει για το καθιερωμένο μπάνιο της, αφού, όπως ανέφερε σε επικοινωνία της με το zarpanews.gr, πηγαίνει στην παραλία των Αγίων Αποστόλων ακόμα και τον χειμώνα.

Έτσι, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, κι ενώ ήταν περίπου 100 μέτρα μέσα στη θάλασσα, άκουσε τη σειρήνα του Λιμενικού και όργανα του νόμου να την καλούν για να βγει από το νερό. Όταν έγινε αυτό, της βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 150€, με τις διαμαρτυρίες της, καθώς είχε άγνοια για την απαγόρευση, να πέφτουν στο κενό. Οι ένστολοι, ωστόσο, δεν έδειξαν ούτε την παραμικρή ελαστικότητα και κατανόηση και της έριξαν την «καμπάνα».

Μάλιστα, στα παράπονά της για έλλειψη ενημέρωσης, της απάντησαν ότι απαγορεύεται το κολύμπι στις παραλίες, ενώ στο πρόστιμο της έγραψαν ως αιτιολογία ότι «κινείται αναίτια».