Κατηγορίες
Διάφορα

Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από τις “λευκές” πόλεις της Βορείου Ελλάδος!

ΦΛΩΡΙΝΑ

Στη Φλώρινα εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης το ύψος του χιονιού μέσα στην πόλη ξεπέρασε τα 20 εκατοστά, ενώ στις ορεινές περιοχές έχει φτάσει σχεδόν στο μισό μέτρο.

Από νωρίς τα συνεργεία της Περιφέρειας και του Δήμου προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο, κάτι που επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό παρά τις μεγάλες δυσκολίες λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.

Η θερμοκρασία έχει κάνει βουτιά υπό το μηδέν και το θερμόμετρο δείχνει -1.

δείτε τις φωτογραφίες από το neaflorina.gr

ΚΟΖΑΝΗ

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης η χιονόπτωση ήταν έντονη στον Νομό Κοζάνης. Στην περιοχή Βλαστή επικρατούσαν συνθήκες χιονοθύελλας για ένα διάστημα, με το τοπίο να είναι κατάλευκο από νωρίς.

Ακόμη και στο κέντρο της πόλης η χιονόπτωση ήταν έντονη τη νύχτα, με το τοπίο να είναι λευκό τα ξημερώματα, με την θερμοκρασία να αγγίζει το μηδέν.

το βίντεο του kozanilife.gr

ΒΕΡΟΙΑ

Ίδια η κατάσταση το βράδυ και στη Βέροια, όπου σημειώθηκε πυκνή χιονόπτωση. Όμοια ήταν η εικόνα σε Νάουσα, Σέλι και Κουμαριά.

δείτε φωτογραφία του verianet.gr

ΛΑΡΙΣΑ

Στον Νομό Λάρισας, η κακοκαιρία δημιούργησε προβλήματα στην περιοχή της Ελασσόνας, και κυρίως στους δρόμους προς Κοζάνη, Γρεβενά, Κατερίνη, αλλά και στην περιοχή Λιβάδι, όπου το ύψος του χιονιού έχει φτάσει περίπου τους 10 πόντους. Το βράδυ, τα φαινόμενα εντάθηκαν και τα εκχιονιστικά έπιασαν δουλειά προκειμένου να καθαρίσουν τους δρόμους.

Μηχανήματα ήταν σε ετοιμότητα στις περιοχές Ραψάνη, Καλλιπεύκη και Σπηλιά, ενώ στο Λιβάδι Ελασσόνας χρειάστηκε η παρέμβασή τους.

δείτε τη φωτογραφία του larissanet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected