Κατηγορίες
Basket

Κώστας Τσαρτσαρής : “Αυτές τις μέρες ξαναγνώρισα τα παιδιά μου!”

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε για το πως βιώνει την καραντίνα στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ με το gazzetta.gr κι είπε μια πολύ χαρακτηριστική ατάκα.

Ο Ημαθιώτης παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού είπε: «Συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ και στο gazzetta.gr για την πρωτοβουλία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι νιώθω ήδη μέσα από την οικογένειά μου και όσους έχω συναναστραφεί πως γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και βρίσκουμε ξανά τον εαυτό μας. Είχαμε ξεφύγει λιγάκι, με τα κινητά κλπ, χάσαμε την επικοινωνία μας.

Σφυραλατούμε σχέσεις. Το λέω με το χέρι στην καρδιά, ξαναγνώρισα τα παιδιά μου. Δεν έχουν και πια σχολείο. Προφανώς και η υγεία είναι πάνω από όλα, αλλά θα βγάλουμε και θετικά πράγματα. Θυμόμαστε καταστάσεις, πράγματα που περάσαμε με συμπαίκτες, ωραίες αναμνήσεις, που βγαίνουν στην επιφάνεια».

Στη συνέχεια είπε πως ρεαλιστικά δεν βλέπει τον τρόπο που μπορεί να συνεχιστεί η Euroleague, αφήνοντας ένα ενδεχόμενο ανοιχτό για το ελληνικό πρωτάθλημα και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό ένα ερώτημα. Ξεκινούν τα πρωταθλήματα; Ξεκινούν με κόσμο; Αν θέλουμε ντε και καλά να στέψουμε πρωταθλητή, εντάξει. Ο αθλητισμός τι είναι; Να παίζουν 10 μαντράχαλοι πάνω – κάτω χωρίς θεατή; Όλο αυτό για τους θεατές γίνεται».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected