Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Έλληνας προπονητής σε καραντίνα 25 ημερών στη Σαουδική Αραβία!

Ο Στράτος Κουκουλεκίδης έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του αρκετές προκλήσεις.

Ο 60χρονος τεχνικός του μπάσκετ κατά καιρούς έχει κοουτσάρει σε διάφορα μέρη του πλανήτη: Στην Τυνησία, την Κίνα, το Κόσοβο… Αυτό που ίσως δεν περίμενε, ήταν πως το ξέσπασμα της επιδημίας του κορονοϊού θα τον έβρισκε στην Σαουδική Αραβία. Εκεί όπου φέτος εργάστηκε για λογαριασμό της Αλ Νασρ.

«Έκλεισα 25 μέρες καραντίνας εδώ. Δεν κρύβω πως κουράστηκα κάπως ψυχολογικά, όμως ξέρω καλά πως είμαι ακριβώς στην ίδια θέση με εκατοντάδες άλλους Έλληνες ανά τον κόσμο που νοσταλγούν και θέλουν να δουν ξανά αγαπημένα τους πρόσωπα. Επίσης, δεν ξεχνώ πως υπάρχουν συνάνθρωποι μας που υπέφεραν και υποφέρουν από αυτό τον θανατηφόρο ιό», εξηγεί στο ethnos.gr ο Στράτος Κουκουλεκίδης και προσθέτει: «Μας ενημέρωσαν από την ελληνική πρεσβεία η οποία καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες μέσω του Ιωάννη Τάγη, πως σύντομα θα συμπληρωθεί μια πτήση εδώ από Έλληνες που ζουν στην Σαουδική Αραβία και ελπίζω πως στις επόμενες ημέρες θα βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη.

Η κυβέρνηση εδώ έλαβε αμέσως μέτρα για τον κορονοϊό, έδειξε μια ετοιμότητα. Ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το πρωί. Έχουν κλείσει τα ιερά μέρη Μέκκα και Μεντίνα για τους προσκυνητές. Τα νοσοκομεία τους στα οποία εργάζονται αρκετοί Έλληνες γιατροί, δουλεύουν χωρίς προβλήματα. Κρούσματα υπήρχαν πολλά, ειδικά εκεί στα μέσα Μαρτίου, παρά το γεγονός πως έχουμε ζέστη. Αυτή την στιγμή η θερμοκρασία είναι στους 34 , 35 βαθμούς και θα ανέβει κι άλλο όπως λένε. Θα φανεί πως θα αντιδράσει ο ιός σε αυτές τις θερμοκρασίες», λέει ο κόουτς Κουκουλεκίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected