Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η Volterra στηρίζει και κάνει τη ζωή χιλιάδων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, ευκολότερη σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία!

H Volterra, στηρίζει έμπρακτα τους καταναλωτές της, εν μέσω αυτής της χρονικής συγκυρίας.

Για να περιοριστούν οι οικονομικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού -Covid-19, η εταιρεία με αίσθημα ευθύνης θέτει σε ισχύ τα παρακάτω έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης:

1. Εφάπαξ έκπτωση 10€ σε όλους τους οικιακούς πελάτες ηλεκτρικού ρεύματος, που θα πραγματοποιήσουν ενεργοποίηση της υπηρεσίας Volterra MOY (εφαρμογή On-Line παρακολούθησης και εξόφλησης λογαριασμών) και E-Bill (ηλεκτρονικού λογαριασμού).

2. Επιστροφή του 100% του ποσού της εγγύησης όλων των οικιακών πελατών ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου που θα πραγματοποιήσουν ενεργοποίηση πάγιας εντολής εξόφλησης μέσω τραπέζης.

3. Ευνοϊκό πλαίσιο μεταχείρισης σε επιχειρήσεις που ανήκουν σε κωδικούς ΚΑΔ (Κωδικούς Άσκησης Δραστηριότητας), που έχουν πληγεί.

4. Παροχή ευέλικτων διακανονισμών εξόφλησης, για όλους τους πελάτες ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου της κατηγορίας Κ.Ο.Τ.

5. Αναστολή των διακοπών ηλεκτροδότησης για τρεις μήνες για όλους τους πελάτες ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου της κατηγορίας Κ.Ο.Τ.

Επιπλέον, η Volterra θέλοντας να συμβάλει στη διασφάλιση της ενεργειακής επάρκειας και του εφοδιασμού της χώρας με ηλεκτρική ενέργεια και παράλληλα εφαρμόζοντας πιστά τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και τηλε-εργασίας λόγω του κορονοϊού, παρήγαγε κατά τον μήνα Μάρτιο του 2020 περίπου 2.700 MWh πράσινης ενέργειας από αιολικά πάρκα με εξ΄ ολοκλήρου, απομακρυσμένη επίβλεψή τους. Η ενέργεια αυτή αντιστοιχεί στις ανάγκες κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας για περίπου 7.000 νοικοκυριά.

Επιπρόσθετα των ανωτέρω, ο μέτοχος της εταιρείας-κατασκευαστικός όμιλος AVAX Α.Ε.- προχώρησε σε δωρεά 10 αναπνευστήρων ενηλίκων, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Εθνικού Συστήματος. Δείτε εδώ το σχετικό δελτίο Τύπου.

Τέλος, η εταιρεία προτρέπει τους πελάτες της να συνεχίσουν την απρόσκοπτη επικοινωνία τους μαζί της επιλέγοντας, την εξ΄ αποστάσεως εξυπηρέτησή τους, με έναν από τους κάτωθι, εναλλακτικούς τρόπους, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία:

  • Μέσω τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης στο 2130 88 3000.
  • Μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών της εφαρμογής Volterra ΜΟΥ.
  • Μέσω e-mail sales@volterra.gr (για νέους πελάτες) και στο customercare@volterra.gr (για υφιστάμενους πελάτες).
  • Μέσω του website www.volterra.gr, για τα σχετικά νέα και ανακοινώσεις.
  • Μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook.
  • Η Volterra στέκεται δίπλα στους πελάτης της καθημερινά.

#ΜένουμεΣπίτι

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected