Διάφορα

Η οικογένεια διαψεύδει ότι άφησε ελεύθερα τα pitbull στους τεχνικούς της ΔΕΗ

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση με την επίθεση που δέχθηκαν υπάλληλοι ΔΕΔΔΗΕ από πίτμπουλ οικογένειας στο Μεγάλο Ευύδριο Φαρσάλων.

Σύμφωνα το δημοσίευμα του taxydromos.gr το περιστατικό έγινε την ώρα που είχαν πάει εκεί για να προβούν σε διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Με ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση, οι δύο καταγγελλόμενοι από εργαζόμενους στον ΔΕΔΔΗΕ ότι επέτρεψαν σε σκυλιά να τους επιτεθούν την ώρα που πήγαν στο σπίτι τους να προχωρήσουν σε διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, διαψεύδουν το συμβάν και προαναγγέλλουν μηνύσεις.

Aναλυτικά :

«Ενημερωθήκαμε σήμερα από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και από την ιστοσελίδα σας, για συμβάν δήθεν γενόμενο την 06-04-2020, ημέρα Δευτέρα, στην περιοχή των Φαρσάλων Λαρίσης, και ειδικότερα στο χωριό Μεγάλο Ευύδριο Φαρσάλων.

Εκπροσωπώντας το Δικηγορικό μας Γραφείο τους δύο αναφερόμενους κκ Δημακόπουλο Βασίλειο και Κωνσταντίνο, δηλώνουμε ρητώς πως ουδέποτε έλαβε χώρα το αναφερόμενο συμβάν και ουδεμία σχέση έχουν τα καταγγελλόμενα σε βάρος τους, ενώ δε, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και τα ακριβή πραγματικά περιστατικά. Για το λόγο αυτό, αλλωστε, οι εντολείς μου προτίθενται να προβούν και υποβάλλουν σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά των άνω τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ και κατά παντός υπευθύνου, επίσης και κατά του Προέδρου/εκπροσώπου των τεχνικών, κο Βασίλειο Μητροδήμο, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός τους.

Είναι αδιανότητο σε μια εποχή που ο παγκόσμιος ιστός μας δοκιμάζεται, να λαμβάνουν χώρα απόπειρες αποκοπής του ρεύματος σε ιδιώτες, οι οποίοι είχαν ήδη προβεί σε ρύθμιση και τακτοποίηση των όποιων οφειλών τους.

Επαφιόμαστε μόνο στις Εισαγγελικές και Δικαστικές Αρχές και στην Κρίση τους», ανέφερε ο Ευάγγελος Ι. Μιλιλής.

*onlarissa.gr

error: Protected