Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εξαιρετική κίνηση από τον Ροντρίγκο Γκάλο, βοήθησε Βραζιλιάνο διαιτητή που δεν είχε λεφτά για φαγητό!

Αξιέπαινη κίνηση από τον Ροντρίγκο Γκάλο, που έσπευσε να βοηθήσει έναν συμπατριώτη του βοηθό διαιτητή που δεν είχε χρήματα ούτε για τις βασικές του ανάγκες της οικογένειάς του.

Το “pause” στο οποίο μπήκε το ποδόσφαιρο παγκοσμίως, έχει φέρει ορισμένους συνανθρώπους μας σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Κάποιοι μάλιστα δεν είναι σε θέση να καλύψουν ούτε τις βασικές βιοτικές τους ανάγκες.

Όπως αναφέρει το SDNA, στην κατηγορία αυτή ανήκει και ο βοηθός διαιτητή Ζεάν Κάρλος, όπως έγινε γνωστό από ρεπορτάζ που μετέδωσε η βραζιλιάνικη τηλεόραση. Πρόκειται για πατέρα δύο κοριτσιών, το ένα εκ των οποίων μάλιστα αυτιστικό. Ο Ροντρίγκο Γκάλο ωστόσο ενημερώθηκε για την κατάσταση του συμπατριώτη του και με τη βοήθεια της γυναίκας του, τον βρήκε και ήρθε σε επικοινωνία μαζί του.

Ο άσος του Ατρομήτου έσπευσε να τον βοηθήσει, στέλνοντάς το ποσό των 1.500 Ρεάλ Βραζιλίας (κάτι περισσότερο από 270 ευρώ), ώστε να καλύψει κάποιες από τις βασικές ανάγκες του για το προσεχές διάστημα.

«Εβλεπα την εκπομπή και ξαφνικά βλέπω ένα γήπεδο και λέω το ξέρω αυτό το γήπεδο είναι στην Ακρε. Μετά μίλησε για τη ζωή του, τη γυναίκα του και τα δύο κορίτσια του. Μίλησα με τη μητέρα μου και της είπα θα βοηθήσω αυτόν τον άνθρωπο», είπε ο Γκάλο.

«Σε ευχαριστώ. Εχεις πολύ μεγάλη καρδιά. Συγγνώμη, συγγνώμη», απάντησε συγκινημένος ο διαιτητής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected