Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2

Πένθος στον Απόλλωνα Πόντου, έφυγε από τη ζωή ο Γιώτης Ασλανίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα ακόμα μέλος της χρυσής ποδοσφαιρικής γενιάς του Απόλλωνα, ο Γιώτης Ασλανίδης, ο οποίος τη δεκαετία του 1950 αγωνιζόταν ως εξτρέμ μαζί με άλλα θρυλικά ονόματα της εποχής.

Γέννημα-θρέμμα της Καλαμαριάς, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση διετέλεσε επί σειρά ετών έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου. Ήταν θείος του Αχιλλέα Ασλανίδη, παλαίμαχου του Απόλλωνα, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Πριν από μερικά χρόνια η ΠΑΕ Απόλλων τίμησε τον Γιώτη Ασλανίδη πριν από την έναρξη αγώνα με τη Λαμία. Κατά τη διάρκεια σεμνής τελετής στο γήπεδο, ο βουλευτής Γιάννης Αμανατίδης του είχε δώσει τη φανέλα με το 7, και ο παλαίμαχος άσος της ομάδας απέσπασε το χειροκρότημα από την εξέδρα.

Ο ερασιτέχνης Απόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας: «O MΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Γιώτη Ασλανίδη, ο οποίος αποτέλεσε εκλεκτό μέλος της “οικογένειας” του Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον οποίο τίμησε ως ποδοσφαιριστής και τον υπηρέτησε από διάφορα πόστα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εκδόθηκαν και από το σύλλογο Βετεράνων του Απόλλωνα και από τον Όμιλο Φίλων Απόλλωνα Πόντου.

πηγή : pontos-news.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected