Κατηγορίες
Basket

“Άνθρακας ο θησαυρός” από τις δηλώσεις Μπερτομέου

Η προαναγγελία της συνέντευξης Τύπου του Τζόρντι Μπερτομέου δημιούργησε προσδοκίες ότι υπήρχε κάτι σημαντικό για να ανακοινωθεί σχετικά με την τύχη της φετινής Ευρωλίγκας, αλλά τελικά… άνθρακες ο θησαυρός.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας δεν είχε καμία είδηση να δώσει, καθώς, όπως είπε, καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί και δεν πρόκειται να ληφθεί πριν από το τέλος Απριλίου ή τις αρχές Μαΐου. Παραδέχθηκε μόνο δύο πράγματα: α) Ότι κατά πως όλα δείχουν, ακόμα κι αν αρχίσουν ξανά οι αγώνες, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. β) Ότι εξετάζεται το εναλλακτικό πλάνο διεξαγωγής φάιναλ έιτ, αντί πλέι οφ, σε μία πόλη. Παραδέχθηκε επίσης ότι το φάιναλ φορ της Κολωνίας δεν πρόκειται να γίνει τον Μάιο.

Επανέλαβε πως θα γίνει ό,τι είναι δυνατό για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, αλλά είναι σημαντικό ότι έδωσε deadline για να συμβεί αυτό, εφόσον επαναρχίσει. “Πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να πάμε πιο μακριά από τον Ιούλιο”, είπε. Άρα ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Τέλος άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει ζήτημα στη συνέχιση της συνεργασίας με τον κεντρικό χορηγό, την Turkish Airlines, και δεν αποκλείεται η συνεργασία αυτή να λήξει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόρντι Μπερτομέου στο basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected