Κατηγορίες
Super League 1

Αποχαιρετά ο Σούντγκρεν, δυσφορία στον Άρη για δηλώσεις του

Έξαλλοι στον Άρη με τον Σούντγκρεν.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν προκάλεσε αναταράξεις στο εσωτερικό της ομάδας, μετά τις δηλώσεις που έκανε.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, ο ίδιος είπε πώς ο Μίκαελ Ένινγκ τον μισεί και δεν του μιλάει, ενώ τόνισε ότι στην ομάδα πληρώνεται μόνο όποιος αγωνίζεται.

Οι άνθρωποι των «κιτρίνων» είναι έξαλλοι από τη στάση του 29χρονου αμυντικού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενημερώσουν τον μάνατζερ του να του βρει ομάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Σούντγκρεν δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια με τον σύλλογο.

Οι δηλώσεις του στο FotbollDirekt :

«Μου λείπει πολύ η ΑΙΚ και το σουηδικό ποδόσφαιρο. Αν είχα τον μισθό που έχω εδώ, δεν θα πήγαινα πουθενά. Εκεί απολάμβανα περισσότερο το παιχνίδι. Μπαίνω καμιά φορά και παρακολουθώ παιχνίδια της διετίας 2016-18 και τα νοσταλγώ», ανέφερε αρχικά ο Σούντγκρεν, ενώ για την προβληματική, όπως τη χαρακτήρισε, σχέση του με τον Γερμανό τεχνικό, είπε:

«Δεν τα πάμε καλά με τον προπονητή. Και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τις εμφανίσεις μου ή με την προσωπικότητά του. Πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο γιατί δεν μου μιλάει, νιώθω ότι με μισεί. Αυτή η κατάσταση είναι σκ…α. Ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο οι καταστάσεις διαφοροποιούνται όταν αλλάζουν προπονητές και τεχνικοί διευθυντές.

Μπορεί να χάσεις τη θέση του, κάτι τέτοιο βίωσα κι εγώ. Στην αρχή όλα ήταν καλά, έπαιζα βασικός 15 παιχνίδια έως ότου έρθει ο νέος προπονητής. Ξαφνικά με άφησε στον πάγκο δίχως κάποια εξήγηση και συνέχισα να είμαι εκεί. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαι στις επιλογές του, αλλά δεν μου μιλάει κιόλας. Θα το καταλάβαινα αν δεν ήμουν καλός, δεν μου είπε κάτι. Αισθάνομαι σαν φάντασμα στις προπονήσεις».

Εν συνεχεία κληθείς να μιλήσει για τις πληρωμές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τόνισε: «Είναι πρόβλημα εδώ και λίγο καιρό. (Η κατάσταση) δεν είναι όπως στη Σουηδία όπου πληρώνεσαι στις 00.01 κάθε 25 του μηνός. Εδώ οι παίκτες πληρώνονται αναλόγως του αν παίζουν, αδιαφορούν γι’ αυτόν που δεν παίζει.

Δεν έχω πάρει μισθό αρκετό καιρό τώρα. Εδώ καλύπτουν τρύπες και είναι σημαντικό να γράφεις τα πάντα σ’ ένα κομμάτι χαρτί για να έχεις τον έλεγχο. Είναι χάος».

Ερωτηθείς για το αν προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την ομάδα, είπε: «Ήξερα ότι στην Ελλάδα μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με τους μισθούς.

Αρχικά γκρίνιαξα γιατί ήμουν νέος στη χώρα και χρειαζόμουν τα χρήματα, να πληρώσω το σπίτι, να ψωνίσω. Το καλύτερο είναι να μένεις σιωπηλός, να περιμένεις και δεν ανησυχώ γιατί πάντα σε προστατεύει η FIFA».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected