Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το σκέφτεται ξανά για τα πρωταθλήματα η UEFA, η Ισπανία έβγαλε κατάταξη σε περίπτωση διακοπής

Δύο νέες συναντήσεις, στις οποίες θα τεθούν επί τάπητος τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί με τον κορονοϊό και θα συζητηθεί ο τρόπος συνέχισης των πρωταθλημάτων, θα πραγματοποιήσει η UEFA.

Η τύχη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων θα τεθεί ξανά επί τάπητος την προσεχή εβδομάδα. Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», η UEFA πρόκειται ν’ ανακοινώσεις δυο νέες συναντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

Στην πρώτη απ’ αυτές, που θα γίνει την Τρίτη, θα υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των 55 ομοσπονδιών-μελών, στην οποία αναλυθεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον κορονοϊό και τα δεδομένα που υπάρχουν.

Όσο για τη δεύτερη, θα είναι συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, στην οποία θα εξεταστούν τα συμπεράσματα και θα επανεκτιμηθεί το ενδεχόμενο επανέναρξης της ποδοσφαιρικής δράσης.

Έβγαλαν κατάταξη για Ευρώπη στην Primera Division

Η ομάδα εργασίας της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας πήρε τη Μεγάλη Πέμπτη αποφάσεις για τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» της επόμενης σεζόν.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, αυτό θα ισχύσει αν αποφασιστεί να διακοπεί οριστικά η φετινή Primera Division.

Οπότε, διατήρησε ως έχει τη βαθμολογία, όπερ σημαίνει πως Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ θα αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο Europa League θα συμμετάσχουν η Χετάφε, η Ατλέτικο και η Μπιλμπάο, με τους Βάσκους να παίρνουν το έκτο και τελευταίο «εισιτήριο», λόγω της συμμετοχής τους στον τελικό του Copa Del Rey.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected