Κατηγορίες
Διάφορα

Κορονοϊός : Κατέληξε 68χρονος στο “ΝΙΜΙΤΣ”, πασχαλιάτικα το πρώτο κρούσμα στη Λαμία

Ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη χώρα μας από κορονοϊό, την Κυριακή του Πάσχα.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του iefimerida, πρόκειται για έναν 68χρονο οποίος νοσηλευόταν στο ΝΙΜΤΣ. Ο άνδρας φέρεται να έπασχε από υποκείμενα νοσήματα που επιβάρυναν σημαντικά την υγεία του. Πλέον, οι νεκροί στη χώρα μας από κορονοϊό ανέρχονται στους 113.

Υπενθυμίζεται ότι δύο ακόμη άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή. Ενας 65χρονος κατέληξε στις 04:40 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο ΑΧΕΠΑ και ένας 91χρονος που κατέληξε στο Σωτηρία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας αναμένεται στις 18:00 από το υπουργείο Υγείας.

Πασχαλιάτικα το πρώτο κρούσμα στη Λαμία

Δυστυχώς το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στη Λαμία είναι γεγονός…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Lamiareport, πρόκειται για 54χρονο Λαμιώτη ο οποίος είναι επαγγελματίας αυτοκινητιστής είχε ταξιδέψει πρόσφατα σε Ρωσία και Πολωνία, απ’ όπου επεστρεψε την Μ. Τετάρτη.

Ο 54χρονος μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό πήγε στο νοσοκομείο Λαμίας για άλλο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και όχι με συμπτώματα κορονοϊού. Ωστόσο ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο που προβλέπεται και γι αυτό νοσηλεύεται στην ειδική πτέρυγα στο πέτρινο κτίριο, πρώην Σανατόριο.

Το δείγμα εστάλη στο Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα και σήμερα ήρθε η απάντηση, η οποία ήταν θετική.

Ο 54χρονος έχει καλή κλινική του εικόνα, ωστόσο παραμένει σε ειδικό δωμάτιο στη νέα πτέρυγα του ΓΝ Λαμίας.

Εννοείται ότι έχει δοθεί εντολή από τον ΕΟΔΥ για να γίνει η απαραίτητη ιχνηλάτηση των ατόμων που είχε έρθει σε επαφή ο 54χρονος Λαμιώτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected