Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Basket - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Σαν σήμερα, 19 Απριλίου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινιάζει μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013

2014
(Μεγάλο Σάββατο)

2015
1. Διεξήχθη η 26η αγωνιστική στη Δ Εθνική : Τα αποτελέσματα για τις ομάδες της Ημαθίας, Δωτιέας Αγιάς – Μακροχώρι 2-0, Εθνικός Φιλιππιάδας – Λευκάδια  3-0 α.α.

2. Η ΑΕ Αλεξάνδρειας και η Ποντιακή Νεολαία Αράχου κατέκτησαν μαθηματικά τις δύο πρώτες θέσεις στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής και κέρδισαν την άνοδο στην Α1. Τα αποτελέσματα της ημέρας : Θύελλα Σταυρού – Αχιλλέας Νεοκάστρου  0-2, Ακαδημία Βέροιας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου  1-2, Eθνικός Ράχης – Δόξα Λιανοβεργίου  4-0, Νηρέας Βέροιας – Άρης Παλαιοχωρίου  1-1, ΠΑΟ Παλατίτσια – Αλιάκμων Νησελίου  4-2, Νησαϊκός – ΑΕ Αλεξάνδρειας  1-6 

3. Ο Αριστοτέλης Νάουσας κέρδισε και μαθηματικά την άνοδο του στη Β Ερασιτεχνική, μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και τη Δόξα Επισκοπής. Τα αποτελέσματα της ημέρας : Αριστοτέλης Νάουσας – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος  5-3, ΑΣ Τριποτάμου – Δόξα Επισκοπής  1-3, Ακαδημία Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας  2-1

2016

2017
1. Διεξήχθη στο Ροδοχώρι το καθιερωμένο τουρνουά ενίσχυσης του “Χαμόγελου του Παιδιού”. Η ομάδα του χωριού, μαζί με τους Παλαίμαχους του Εδεσσαϊκού, της Αλεξάνδρειας και τον Παλλαλιακό έπαιξαν για τον σπουδαίο σκοπό και έδωσαν άπλετη χαρά σε έναν σύλλογο που παρά την οικονομική συγκυρία, κρατά ψηλά τη σημαία της στήριξης και αγάπης στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

2. Τη σύγκλιση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε η ΕΠΣ Ημαθίας. Τα μέλη του ΔΣ καλούνται να συζητήσουν την πρόταση μομφής του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων κατά του Αντιπροέδρου της Ένωσης, κ. Αριστείδη Ματσούκα, τον οποίο υποδεικνύουν οι “πράσινοι” ως τον υπεύθυνο για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 19 Μαρτίου 2017 στο γήπεδο της Αγκαθιάς και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση ανάμεσα στην τοπική Νίκη και τον Άρη Παλαιοχωρίου.

2018

Τη δημιουργία τμημάτων υποδομής ανακοίνωσαν σήμερα (19/4) οι Αετοί Βέροιας. Η ομάδα μπάσκετ της Ημαθίας, που θα διεκδικήσει σε λίγες μέρες την άνοδο της στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ, προχωρά στη δημιουργία Ακαδημίας και όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αυτή θα προχωρήσει ανεξάρτητα με το που θα αγωνίζεται το ανδρικό τμήμα της νέα σεζόν.

2019

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected