Basket

H κίνηση ανθρωπιάς του Μάικλ Τζόρνταν

Ο Μάικλ Τζόρνταν έδειξε για ακόμα μία φορά τις κοινωνικές ευαισθησίες του, καθώς αποφάσισε όλα τα χρήματα του ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «The Last Dance» να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στο ντοκιμαντέρ, που περιλαμβάνει τον τελευταίο τίτλο του με τους Σικάγο Μπουλς εν έτει 1998, προβάλλονται περισσότερες από εκατό συνεντεύξεις του ίδιου και πρώην συμπαικτών του, προπονητών του και αντιπάλων, σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό και ανέκδοτες ιστορίες και είναι συμπαραγωγή των ESPN και ABC, υπό την επιμέλεια του βραβευμένου παραγωγού Τζέισον Χεχίρ, ενώ διεξήχθη με τη συνεργασία του Netflix, της «Jordan Brand», του NBA και της Mandalay Sports Media.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο θρυλικός γκαρντ δεν πρόκειται να καρπωθεί τα χρήματα από τα δικαιώματά του, τα οποία υπολογίζονται από το «Forbes» στα τέσσερα εκατ. δολάρια. Όπως αποκάλυψαν τα αμερικανικά ΜΜΕ το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα παραχωρηθεί σε ανθρώπους και οργανισμούς που βρίσκονται σε ανάγκη, με το Μάικλ Τζόρνταν να μην κρατάει ούτε… σεντ για τον εαυτό του. Για την ιστορία να πούμε πως η περιουσία του «Air» υπολογίζεται στα 2,1 δισ. δολάρια, όντας ο πλέον εμπορικός παίκτης στην ιστορία του μπάσκετ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected