Κατηγορίες
Διάφορα

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη : “Τα ίδια μέτρα με το Πάσχα την Πρωτομαγιά” (vid)

“Φρένο” σε όσους προγραμματίζουν τριήμερη απόδραση την Πρωτομαγιά βάζουν οι δηλώσεις του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, ο οποίος είπε πως και σε αυτή την περίπτωση θα ισχύσουν τα ίδια περιοριστικά μέτρα με τις ημέρες του Πάσχα.

Ο κ. Οικονόμου μιλώντας στον ΑΝΤ1 αφού συνεχάρη τους Έλληνες πολίτες για τη συμμόρφωσή τους στα περιοριστικά μέτρα, πρόσθεσε πως «δίνει το δικαίωμα στην αρμόδια επιστημονική επιτροπή, αλλά και στην κυβέρνηση, να εξετάζει κάποια μέτρα, μετά τις 27 Απριλίου, τα οποία ελπίζουμε μέχρι και τότε να καταγραφούν τα θετικά αποτελέσματα, να περάσουμε και την Πρωτομαγιά και σιγά-σιγά να προχωρήσουμε, βήμα-βήμα».

«Ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να κατακτούμε κάθε μέρα θετικά αποτελέσματα στον αγώνα αυτό, για να πάμε σε μια κανονικοποίηση, η οποία βέβαια θα διαρκέσει ως προς την οικονομική και κοινωνική ζωή» συνέχισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα αναφερόμενος στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς υπογράμμισε ότι τα μέτρα θα είναι αντίστοιχα εκείνων που εφαρμόστηκαν έως τώρα. «Υπάρχει ευσυνείδητη εφαρμογή τους, έχουμε εμπιστοσύνη στον πολίτη ότι θα τα τηρήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο κ. Οικονόμου είπε πως η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να δοθεί μπόνους στους αστυνομικούς με αφορμή τη συνδρομή τους στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. «Είναι ένα θέμα το οποίο το χειρίζεται ο πρωθυπουργός και θα το δούμε εάν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες», επεσήμανε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

*απόδοση : ethnos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected