Κατηγορίες
Basket

Δημήτρης Ιτούδης: «Τιμή για κάθε Έλληνα να προπονήσει την Εθνική… ίσως στο μέλλον να γίνει» (vid)

Ο Δημήτρης Ιτούδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Χρήστου Ανθόπουλου, στο κανάλι του στο youTube, μιλώντας για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Όπως αναφέρει το basketblog, ένα απ’ τα πιο σημαντικά κομμάτια αυτής της συνέντευξης, η Εθνική.

Στο γιατί δεν είναι στον πάγκο της Εθνικής, τόνισε: «Γιατί πας σε μια ομάδα και λες “γεια σας ήρθα”; Εσύ γιατί δεν είσαι στο FOX ή στο CNN; Πριν 3 χρόνια είχα πρόταση να αναλάβω την Εθνική, αλλά η ΤΣΣΚΑ δεν μπορούσε να με αφήσει τότε γιατί είχαμε τη Euroleague. Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως γίνει. Είναι τιμή κάθε Έλληνα να προπονήσει την Εθνική».

Όσον αφορά τους καλύτερους προπονητές για τον ίδιο, ανέφερε χαρακτηριστικά πως, «Το Top 3 για μένα είναι οι Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς, Γκρεγκ Πόποβιτς».

Επιπλέον ο Ημαθιώτης προπονητής αναφέρθηκε και στους κορυφαίους παίκτες γι’ αυτόν, στην Ευρώπη: «Οι κορυφαίοι σίγουρα είναι οι Γκάλης, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Μποντίρογκα, Γιασικεβίτσιους, Σαμπόνις, Ντε Κολό, Ρέμπρατσα, Ράτζα, Τεόντοσιτς, Σισκάουσκας, Ναβάρο και σίγουρα και άλλοι πολλοί που ξεχνώ».

Ωστόσο αναφέρθηκε και στον MVP του NBA, Γιάννη που μας κάνει περήφανους, «Είναι ένα παιδί που μεγάλωσε με πολλές στερήσεις που έφτασε στην κορυφή. Είναι ζήτημα χρόνου να κερδίσει και αυτός έναν τίτλο με την ομάδα του στο ΝΒΑ».

Αυτά και πολλά ακόμη είπε ο τεχνικός της CSKA Moscow, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected