Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

“Livesport” : “Κλείνει” και Ashraf Ben Sharky ο Ολυμπιακός (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν το μεταγραφικό σαφάρι εν μέσω διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω πανδημίας, όντας αρκετά κοντά στην ολοκλήρωση διπλού «χτυπήματος»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα έκαναν τη δουλειά στον Μαρτίνς. Πρόκειται για τους Κέβιν Μπουά και Ασράφ Μπενσαρκί δύο ποδοσφαιριστές που οι Ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν εδώ και καιρό και οι συνθήκες ευνοούν την απόκτησή τους.

Από την μία ο Μπουά μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Βασιλεία με τον πατέρα του, που είναι και ατζέντης του, να τονίζει ότι η προοπτική της Ελλάδας είναι μία πολύ καλή περίπτωση για τον γιο του. Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Άχελ Μπουά: «Η Ελλάδα πάντα παραμένει πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για τον Κέβιν. Νομίζω πως τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα είναι καλύτερα στην καριέρα του. Το βέβαιο είναι πως η ομάδα που θα τον εμπιστευτεί θα κερδίσει έναν σπουδαίο επαγγελματία».

Την ίδια στιγμή μια ανάσα από τον Ολυμπιακό είναι ο Ασράφ Μπεναρσκί, παρά το γεγονός ότι και άλλες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Ο λόγος για τις Τράμπζονσπορ , Μονπελιέ, Νις, Στρασβούργο και Σταντάρ Λιέγης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected