BET

Στοίχημα : Τριάδα από Λευκορωσία

Καλημέρα φίλες και φίλοι, καλό σαββατοκύριακο!

Προτελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου και παρόλο που δε θα το περίμενε κανείς έχουμε έναν ικανό αριθμό αγώνων για να προσεγγίσουμε, αφού η Κινεζική Ταϊπέι, το Τατζικιστάν, το Τουρκμενιστάν, η Λευκορωσία και η Νικαράγουα συμμετέχουν ως πρωταθλήματα με πολλούς αγώνες σε μόλις δυο μέρες. Όμως, και η εβδομάδα που ολοκληρώνεται πρόσφερε παιχνίδια και μάλιστα καλές ευκαιρίες. Σαφέστατα και δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε λόγω ώρας και απρόβλεπτου χαρακτήρα την Ταϊπέι, η οποία σήμερα έχει αγώνες γυναικών πολύ πρωί, το Τατζικιστάν, αφού ακόμα δεν προσφέρει πολλές πληροφορίες και δεν είναι τόσο προβλέψιμο και θα αφήσουμε έξω και το Τουρκμενιστάν, γιατί παίζει νωρίς το μεσημέρι, αν και έχει ενδιαφέρον σαν πρωτάθλημα.

Θα στοχεύσουμε στην Λευκορωσία και όχι στις Ρεζέρβες, γιατί παίζουν ομάδες που δεν έχουν κίνητρο αλλά θα πάμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην πρώτη κατηγορία, αφού το πρωτάθλημα, η έξοδος στην Ευρώπη και ο υποβιβασμός υπάρχουν και αυτό κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τις ομάδες. Και να σημειώσουμε εδώ, ότι η Γερμανία κατά πάσα πιθανότητα ξεκινά στις 9 Μαΐου, στον ίδιο μήνα θα έχουμε και έναρξη των Τσέχων ενώ η Σουηδία πιθανόν να έχει έναρξη στις αρχές Ιουνίου, άρα οι επιλογές μας σύντομα θα αυξηθούν. Όσον αφορά τα σημερινά, έχουμε συγκεκριμένες αναλύσεις από Λευκορωσία. Πάμε να τις δούμε όπως και την ανάλυση:

Σλάβια Μοζίρ – Μινσκ (15:00):

Ξεκινάμε την ανάλυση από τον πολύ ενδιαφέροντα και κρίσιμο αγώνα της Σλάβια Μοζίρ με την Μινσκ. Η Μοζίρ, αν και ξεκίνησε πολύ καλά κι ελπιδοφόρα, εντούτοις ακολούθησε άσχημη πορεία και πλέον είναι στη 12η θέση και κινδυνεύει. Μεγάλο της ελάττωμα η άμυνα, αφού ό,τι ‘’χτίζει’’ το γκρεμίζει με την άμυνά της. Ήδη σε 5 αγώνες έχει 7 βαθμούς αλλά ενώ έχει σκοράρει 6 γκολ έχει δεχθεί ήδη 7. Έχει καλή παράδοση με την Μινσκ εντός έδρας και τους χαρακτηρίζει η έφεση στα γκολ. Η Μινσκ από την άλλη ξεκίνησε και αυτή ελπιδοφόρα, αλλά η αφέλειά της είναι το μελανό σημείο. Έχει 6 βαθμούς, είναι σχεδόν ισόβαθμη με την Σλάβια και κινδυνεύει, η ομάδα που ήταν πέρσι σε τροχιά Ευρώπης! Σκοράρει σε ισάριθμα παιχνίδια (5) τον ίδιο αριθμό γκολ σχεδόν, αλλά έχει δεχθεί και αυτή 7 γκολ. Χαρακτηριστική περίπτωση ότι κέρδιζε με 3-0 τη Δυναμό Μινσκ και τελικά νίκησε με 3-2. Θέλουν να ξεκολλήσουν από την άσχημη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται και οι δύο οπότε το εκμεταλλευόμαστε. GG στο 2.30 (novibet).

Γκοροντέγια-Μπάτε Μπορίσοφ (17:00):

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Μπάτε Μπορίσοφ, η οποία έκανε με 0-3 μέσα στην Μινσκ την πιο πειστική της εμφάνιση και πήρε ισοπαλία με την δεύτερη Ζόντινο εντός έδρας 0-0. Δείχνει καλά στοιχεία, βγάζει εγωισμό, εδώ και 2 αγώνες έχει 0 παθητικό και φαίνεται πως έχει διορθώσει πολλά πράγματα. Ανεβαίνει και μπορεί να φτάσει ψηλότερα βάσει προγράμματος και βάσει εμπειρίας. Η Γκοροντέγια έφτασε 6η, δείχνει επίσης καλά στοιχεία, αλλά δεν είναι φόβητρο. Οι τρεις συνεχόμενες νίκες που έχει κάνει πιθανό να είναι το ταβάνι της και η Μπάτε θέλει και μπορεί τη νίκη, αφού έχει μεγάλο κίνητρο. 2 στο 1.62 (Stoiximan).

Δυναμό Μπρεστ-Σολιγκόρσκ (18:00):

Ολοκληρώνουμε με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι τελικός είτε πρωταθλήματος είτε κυπέλλου. Οι δύο ομάδες είναι μαζί με την Μπάτε Μπορίσοφ οι 3 πιο δυνατές της χώρας, πολύπειρες και έχουν καλά ρόστερ. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι έχουμε την πρωταθλήτρια με την περσινή 3η της κατηγορίας, καμία από τις δύο δεν έχει αποδείξει ακόμα ότι μπορεί να φτάσει ψηλά. Παραμένουν χαμηλά, βασίζονται στην άμυνά τους αλλά η επίθεσή τους έχει σοβαρό πρόβλημα, αφού τους λείπει το γκολ και το σκοράρισμα. Ομάδες των λίγων γκολ, του συγκρατημένου ρυθμού και χαμηλού ρίσκου, άλλα και χαμηλό το σκορ που συνήθως φέρνουν. Μεγάλο το ποσοστό με όριο 2 γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια και δύσκολα, παρά το κίνητρο και των δυο, θα ξεφύγει και φέτος το σκορ. Πάμε στα γκολ. Under 2.5 στο 1.60 (Stoiximan). Καλή σας τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected