Κατηγορίες
BET

Στοίχημα Λευκορωσία : Κόντρα στην Σλατσκ και νίκη της Ζόντινο στο 4.20!

Καλημέρα φίλες και φίλοι των σπορ και του στοιχήματος!

Τελευταία Κυριακή του μήνα σήμερα, ενός εξαιρετικά απρόβλεπτου, περίεργου και ιδιαίτερου μήνα, που παρόμοιο δεν έχει ζήσει η ανθρωπότητα για τον αιώνα αυτόν. Επηρεάστηκε σαφώς και το στοίχημα με λιγότερα παιχνίδια να διεξάγονται αλλά η δύσκολη αυτή περίοδος έδωσε ευκαιρίες. Ο Μάιος που έρχεται φέρνει κι εξελίξεις, αφού ήδη το πρωτάθλημα του Τατζικιστάν, όπως ανακοινώθηκε κατά τις χθεσινές βραδινές ώρας, αναβάλλεται από αύριο μέχρι τις 10 Μαΐου. Παράλληλα, έχουμε σέντρα σε Γερμανία, Τσεχία και Αυστρία αυτόν τον μήνα, τουλάχιστον, όπως ανακοινώθηκε, ενώ και οι Σουηδοί κόντρα σε όλους κι όλα ανακοίνωσαν επίσημα σέντρα στις 14 Ιουνίου.

Η Λευκορωσία, το Τουρκμενιστάν και η Ταϊβάν θα συνεχίζουν κανονικά με τις δύο πρώτες χώρες να είναι ασφαλείς 100%. Αν θα ακολουθήσει και η έτερη χώρα της Κεντρικής Ασίας την απόφασή της, όπως το Τατζικιστάν, και αναβάλλει το πρωτάθλημα είναι άγνωστο. Προς ώρας, πάει καλά στο θέμα της πανδημίας. Σήμερα, λόγω ώρας αλλά και παιχνιδιών θα πάμε με την Λευκορωσία, η οποία πληρώνει καλά. Δύο αγώνες, δύο επιλογές. Πάμε να δούμε ανάλυση και προτάσεις:

Σλατσκ – Μπελσίνα Μπόμπρουισκ (14:00):

Ξεκινάμε από έναν ενδιαφέροντα αγώνα που συγκεντρώνει τη μερίδα του Λέοντος του τζίρου, ανάμεσα σε Σλατσκ και Μπελσίνα με φανερό φαβορί την γηπεδούχο. Είναι όμως έτσι; Η Σλατσκ βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και αν διορθώσει και την άμυνά της θα είναι μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επιθετική ομάδα με 9 γκολ σε 10 αγώνες αλλά ήδη έχει δεχθεί 6 και η ΜΠΑΤΕ με την Ζόντινο την πιέζουν. Είναι πιο σοβαρές ομάδες και πιο συγκροτημένες. Εξάλλου, η Σλατσκ ακόμα δεν έπαιξε με ομάδες που ‘’καίγονται’’ για βαθμούς ώστε να δει πώς μπορεί να ανταποκριθεί μπροστά σε τέτοια κίνητρα. Η Μπελσίνα από την άλλη μεριά είναι μια ομάδα μέτρια με προβληματική επίθεση και κακή άμυνα, με  2 βαθμούς σε 5 αγώνες. Είναι τελευταία, αλλά είναι και η πρωταθλήτρια της περσινής β΄εθνικής και πρέπει να βγάλει ψυχή. Έχει όμως και κάκιστη παράδοση από το 2014 ως σήμερα με μόλις δύο νίκες απέναντι στην Σλατσκ. Προσωπικά, όμως, πιστεύω ότι καμιά ομάδα δεν είναι ανίκητη. Κόντρα στην λογική και για την έκπληξη πάμε με το Χ2 Δ στο 2.07 (Stoiximan).

Δείτε εδώ όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ για το 2020.

Τορπέντο Ζόντινο-Ρουχ Μπρεστ (16:00):

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα της Ζόντινο, που είναι στην πρώτη θέση και ισόβαθμη με άλλες τρεις ομάδες και υποδέχεται την Ρουχ Μπρεστ. Η Ζόντινο είναι πολύ καλή κι εντός κι εκτός έδρας εν αντιθέσει με την Ρουχ που είναι μέτρια ομάδα και σίγουρα κακή εκτός έδρας. Ανέβηκε κατηγορία μόλις πέρσι ως τρίτη από τη β΄εθνική, πέρασε τα μπαράζ ανόδου και έδειξε ότι είναι σκληρό καρύδι. Όμως, δυσκολεύεται να συνηθίσει την κατηγορία και η Ζόντινο είναι πιο έμπειρη και αποφασισμένη και επειδή έρχονται δύσκολα ματς θα την στηρίξουμε για σήμερα. Άλλωστε, είναι μια ομάδα που στηρίζεται στο ένα γκολ που θα πετύχει και ταυτόχρονα στην σκληρή της άμυνα, οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να απειληθεί και να χάσει βαθμούς από την Ρουχ. 1 στο 2.07 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected