Κατηγορίες

Ισχυρή διοίκηση και νέα δεδομένα στη γυναικεία ομάδα που ιδρύεται στην Ημαθία

Παρά το γεγονός πως η πανδημία του κορονοϊού “πάγωσε” τα πάντα στον αθλητισμό, οι άνθρωποι που ανέλαβαν να δημιουργήσουν τη νέα γυναικεία ομάδα στην Ημαθία, δεν κάνουν πίσω.

Ο νεότευκτος σύλλογος, που θα ξεκινήσει την προσπάθεια του από τη Γ Εθνική της νέας περιόδου, βρίσκεται στα σκαριά και απομένει πλέον η τυπική έγκριση από το Πρωτοδικείο για να πάρει σάρκα και οστά.

Βασικοί “μοχλοί” της νέας προσπάθειας είναι ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρίας «LA CUCINA», Αγάπιος Αναστασιάδης, ο επίσης επιχειρηματίας και εκ των ιδιοκτητών της εταιρίας «DAMKAT», Νίκος Δάμτσης (φωτ), ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, Ανδρέας Καλαϊτζίδης, αλλά και πρόσωπα που θα συμβάλουν ενεργά στο νέο αυτό εγχείρημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα είναι επταμελές και σ αυτό θα συμμετέχει ο αρχισυντάκτης, Αργύρης Τσιγγενόπουλος ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του Γενικού Γραμματέα αλλά και του Υπεύθυνου Τύπου.

Το τεχνικό team θα περιλαμβάνει πρόσωπα σε όλα τα προβλεπόμενα πόστα, ενώ υπάρχει συμφωνία για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που θα γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected