Κατηγορίες

Σαν σήμερα, 1 Μαΐου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινιάζει μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013
Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό της Βέροιας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Χρέη προπονητή, μετά το διαζύγιο με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, εκτέλεσε ο Στέφανος Γαϊτάνος, που χρησιμοποίησε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής και παιδιά από την ομάδα Νέων.Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν με πλασέ του Παυλίδη και η Αναγέννηση ισοφάρισε με ωραία τον Ημαθιώτη αμυντικό Βαγγέλη Τσιάμη.

2014

2015

2016
1. Ένα ξεχωριστό βίντεο-ανασκόπηση με φωτογραφίες και ζωντανές στιγμές από την φετινή πορεία της ομάδας προς την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική δημοσίευσε ο Ολυμπιακός Νάουσας.

2. Πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Θύελλα Παπάγου με τους Λύκους Δασκίου στο γήπεδο της Βεργίνας. Το ματς αποτέλεσε την αναβίωση του συλλόγου που έπαυσε τη λειτουργία του στις αρχές της δεκαετίας του ’90, αρχικά ως Θύελλα Παπάγου και στη συνέχεια ως Λύκοι Δασκίου. Συνθέσεις : Θύελλα Παπάγου: (Μαντζέλας Γιάννης) Μάκης Λιλιόπουλος, Σοφοκλής Σιακαβάρας, Γιώργος Τζιώρος, Βαγγέλης Δάμτσης, Βασίλης Κωστόπουλος, Δημήτρης Ρηγόπουλος, Γιώργος Μπαντιάκας, Γιώργος Γκουτζιλίκας, Γιώργος Οικονόμου, Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος, Απόστολος Βουλγαρόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Γιάννης Μαντζέλας και Θωμάς Ασλανίδης. Λύκοι Δασκίου : (Πουλιόπουλος Αντώνης) Γιάννης Πουλιόπουλος, Γρηγόρης Πατρίκας, Δημήτρης Kωστόπουλος, Πασχάλης Μελιόπουλος, Δημήτρης Κατσουγιαννόπουλος, Θωμάς Πατρίκας, Ζήσης Κωστόπουλος, Νέστορας Πατρίκας, Βασίλης Πουλιόπουλος του Α., Νίκος Θεμελής, Γιώργος Ρηγόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Κώστας Πατρίκας, Κώστας Πουλιόπουλος, Βασίλης Στεφανόπουλος, Γιώργος Πατρίκας, Γιώργος Κωστόπουλος, Βασίλης Πουλιόπουλος του Ν., Αντώνης Σβαρνόπουλος

2017
Ήττα για την ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας από το ΣΑΑΚ Ανατόλια με 75-79 για την 27η αγωνιστική της Β Εθνικής κατηγορίας. Οι πόντοι : (Γκίμας): Τσούκας 11 (2), Τσιμίδης, Βάλλιος 12 (3), Παπαδόπουλος 5, Κοθράς 28 (3), Σιόλογκας 15, Θεοδωρίδης 4, Σταυριανίδης.

2018
Το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στον Βόλο 2004, έφερε τη Σπυριδωνίδου στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς! Η Ημαθιώτισσα επιθετικός έχει φτάσει τα 19 τέρματα στην Α Εθνική, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

2019

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected