Κατηγορίες
Διάφορα

Συντριβή ελικοπτέρου στην Κεφαλονιά: Θρήνος για το θάνατο της 23χρονης στρατιωτικού (photos)

Συγκινεί η τελευταία ανάρτηση της 23χρονης στρατιωτικού Αμπιγκέιλ Καουμπρόου, που έχασε τη ζωή της κατά την πτώση του στρατιωτικού καναδικού ελικοπτέρου, το βράδυ της Τετάρτης ανοιχτά της Κεφαλονιάς.

Όπως αναφέρει το zougla.gr, στην τελευταία φωτογραφία με την οποία συνοδεύει την ανάρτησή της εμφανίζεται σε φρεγάτα να παίζει γκάιντα – την οποία υπεραγαπούσε – για να τιμήσει τα θύματα του μακελειού στις 18 και 19 Απριλίου στην Νέα Σκωτία, όπου κόστισε τη ζωή σε 22 ανθρώπους. «Μπορεί να ταξιδεύεις στον κόσμο και να μην συναντήσεις ποτέ κανέναν κάτοικο της Ανατολικής Ακτής. Χαίρομαι που τον αναχαίτισαν. Σε όλους όσους είναι στην πατρίδα, σας σκέφτομαι» είχε γράψει.

Η 23χρονη στρατιωτικός Αμπιγκέιλ Καουμπρόου, είναι ένα από τα έξι μέλη του πληρώματος του μοιραίου ελικοπτέρου, που συνετρίβη στα διεθνή ύδατα μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, έξω από την Κεφαλονιά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό και του πρωθυπουργού τη Νέας Σκωτίας Στέφεν ΜακΝιλ.

Η σωρός της είναι η μόνη που εντοπιστηκε μετά την πτώση του ελικοπτέρου, ενώ αγνοούνται τα υπόλοιπα πέντε μέλη του πληρώματος και συγκεκριμένα o πιλότος Μπρέντεν Ιαν ΜακΝτόναλντ, o πιλότος Κέβιν Χάγκεν, o υπεύθυνος Συστημάτων Ασφαλείας Μαξίμ Μίρον-Μορίν, ο υπολοχαγός, υπεύθυνος ναυτικών όπλων, Μάθιου Πάικ και ο χειριστής ηλεκτρονικών Συστημάτων Μάθιου Κάζινς.

Σε βαρύ πένθος η οικογένεια για το χαμό της στρατιωτικού

Η Αμπιγκέιλ Καουμπρόου ήταν μέλος μιας εθελοντικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που παρέχει μουσική υποστήριξη στην περιφερειακή Πυροσβεστική υπηρεσία του Χάλιφαξ.

Ο θάνατος της Καουμπρόου βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, με τον πατέρα της, Σέιν Καουμπρόου να γράφει σε ανάρτησή του: «Είμαι συντετριμμένος. Σήμερα έχασα την μεγαλύτερη κόρη μου, Αμπιγκέιλ Καουμπρόου στο ατύχημα που αφορούσε το ελικόπτερο Cyclone της φρεγάτας HMCS Fredericton. Δεν υπάρχουν λόγια. Με έκανες για πάντα περήφανο».

I am broken and gutted. Today I lost my oldest daughter Abbigail Cowbrough in the crash involving the Cyclone from HMCS…

Gepostet von Shane Cowbrough am Mittwoch, 29. April 2020

Τη θλίψη της, εξέφρασε και η μητέρα της αδικοχαμένης στρατιωτικού, Τάνια Καουμπρόου, γράφοντας: «Η όμορφη κόρη μου ήταν στο στρατιωτικό ατύχημα και πέθανε. Δεν θα μπορεί πλέον να παίζει γκάιντα σε όλους εκείνους που την αγαπούν».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected