Κατηγορίες
Αθλήματα

Η ομάδα που θέλει να κάνει τον Φέντερερ ποδοσφαιριστή!

Μια μικρή ποδοσφαιρική ομάδα της Ελβετίας, έκανε επίσημη πρόταση στον Roger Federer, προσφέροντας του τη φανέλα με το νούμερο 20 (όσα τα Grand Slam του) και ζητώντας του να πληρώσει, αντί να πληρωθεί!

Όπως αναφέρει το tennisnews, η ερασιτεχνική ομάδα FC Villarepos από το Φριμπούρ της Ελβετίας, είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της χώρας, καθώς έχει υποβιβαστεί στην τελευταία κατηγορία. Αυτό δεν εμπόδισε τον πρόεδρο του συλλόγου, Pierre Schouwey, να κάνει επίσημη πρόταση στον Federer για να τον φέρει στην ομάδα!

Πριν ξεκινήσει την καριέρα του στο τένις, ο Federer έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα νέων της Concordia Basel και ο Schouwey ανακάλυψε το δελτίο του, το οποίο δεν ανήκει πλέον στην ερασιτεχνική ομάδα της Βασιλείας. Αυτό έδωσε και την αφορμή για να στείλει μια ξεκαρδιστική επιστολή στον Ελβετό μαέστρο.

“Αγαπητέ Roger Federer

Σίγουρα δεν γνωρίζετε την FC Villarepos. Γι’ αυτό θα σας τη συστήσουμε. Είναι η μοναδική ομάδα της 5ης κατηγορίας του πρωταθλήματος (σημείωση: είναι η τελευταία κατηγορία), επίσης είμαστε ένα από τα μικρότερα club στην Ελβετία. Η απεριόριστη φαντασία μας πάντα αντιστάθμιζε την έλλειψη του μεγέθους μας ως σύλλογο. Ο τελευταίος μας στόχος είναι λίγο τρελός: να σας προσλάβουμε!

Ανακαλύψαμε ότι έχετε ακόμα μια άδεια για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα από την Concordia Basel, που έχει λήξει. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να κάνετε μεταγραφή σε εμάς. Μπορείτε να έρθετε άμεσα, ή μετά το τέλος της καριέρας σας στο τένις (που ελπίζω να κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμα).

Ακόμα δεν σας έπεισα; Εδώ είναι μερικά επιχειρήματα που θα σας πείσουν:

1) Το νούμερο 20 είναι κρατημένο για σας. Αναλόγως και με την εξέλιξη της υπόλοιπης καριέρας σας, εμείς είμαστε πρόθυμοι να κρατήσουμε και το 21, το 22, το 23, ή ποιος ξέρει, ακόμα και το 24!

2) Στη Villarepos τους αντιμετωπίζουμε όλους ισότιμα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να πληρώσετε για να γίνεται μέλος της ομάδας 180 φράγκα. Μπορεί να είμαστε σε θέση να καλύψουμε τα έξοδα του ταξιδιού σας. Εκτός φυσικά αν έρθετε από το Ντουμπάι.

3) Στην 5η κατηγορία δεν θα έχετε άγχος με τους επόπτες. Πολύ απλά γιατί δεν υπάρχουν επόπτες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected