Κατηγορίες
Διάφορα

Η ημερομηνία έναρξης της 85ης ΔΕΘ

«Η 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα ανοίξει κανονικά τις πύλες της στις 5 Σεπτεμβρίου στέλνοντας το μήνυμα ότι ο κορονοϊός δεν είναι ανίκητος», δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, αλλά σχετικά με τη μορφή που θα έχει είπε ότι αυτή εξαρτάται από το αν θα συμμετέχει η Γερμανία, η οποία είναι και η τιμώμενη χώρα φέτος.

Υπάρχουν ερωτηματικά για τη συμμετοχή της γιατί η Γερμανία έχει ακυρώσει όλες τις δικές της Εκθέσεις έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Η τελική απόφασή της για τη συμμετοχή της ή όχι στην 85η ΔΕθ αναμένεται να γνωστοποιηθεί μέχρι μέχρι το τέλος Μαΐου και ανάλογα με αυτή, ο κ. Καράογλου επισήμανε:

«Εάν συμμετέχει η Γερμανία, η φετινή Έκθεση θα είναι κλειστή για το κοινό και θα έχει μόνο εμπορικούς επισκέπτες. Στην περίπτωση που ακυρωθεί η συμμετοχή της, τότε θα οδηγηθούμε σε μια Έκθεση που θα είναι μικρότερη τόσο σε χρονική διάρκεια όσο και σε έκταση. Από τη δική μας πλευρά καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε τελικά η Γερμανία να συμμετέχει ακόμη και με μικρή αντιπροσωπεία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected