Κατηγορίες
Basket

Τρεις ομάδες του ΝΒΑ ξεκινούν προπονήσεις

Μόνο τρεις ομάδες από το ΝΒΑ θα ανοίξουν την Παρασκευή (08/05) τις αθλητικές εγκαταστάσεις τους, ώστε να ξεκινήσουν προπονήσεις οι παίκτες τους.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, τα έκτακτα μέτρα πρόληψης κατά της πανδημίας του κορονοϊού χαλαρώνουν σιγά σιγά στις ΗΠΑ. Η διοργανώτρια αρχή επέτρεψε στις ομάδες που εδρεύουν σε πολιτείες που δεν έχουν αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα από τον ιό COVID-19 να μπουν ξανά σε ρυθμό προπόνησης, αν και όχι ομαδικής, αλλά μόνο τρεις ομάδες επέλεξαν να ανοίξουν τις πόρτες στα προπονητήριά τους για τους παίκτες τους: οι Ντένβερ Νάγκετς, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς, οι Φιλαδελφεια Σίξερς, οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς, οι Μαϊάμι Χιτ και οι Ατλάντα Χοκς σκέφτονται να ανοίξουν ξανά τα προπονητικά κέντρα τους από την επόμενη εβδομάδα, στάση αναμονής τηρούν προς το παρόν όλες οι υπόλοιπες ομάδες. Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις -που θα είναι εθελοντικές- θα γίνονται με πολλούς περιορισμούς και χωρίς επαφές. Μόνο τέσσερις παίκτες θα μπορούν να βρίσκονται παράλληλα στον ίδιο χώρο, ενώ απαγορεύεται η παρουσία των προπονητών. Από κάθε ομάδα θα δύναται να δώσουν το παρών μέχρι έξι βοηθοί προπονητές και γυμναστές, οι οποίοι θα πρέπει να διατηρούν αποστάσεις τουλάχιστον τριών μέτρων μεταξύ τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected