Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η δανέζικη Άαρχους ετοίμασε τη δική της εικονική εξέδρα!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η Άαρχους περνάει σε άλλο επίπεδο και καλεί τους οπαδούς της να αγοράζουν εισιτήρια με εικονικές θέσεις στις εξέδρες όπου μέσω κάμερας η εικόνα από το σπίτι τους θα προβάλλεται σε οθόνες στο ακριβές σημείο της κερκίδας που επιλέγουν!

Ο κορονοϊός και οι παρενέργειες του, δημιουργούν νέα δεδομένα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς απαγορεύεται μέχρι νεοτέρας η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Άαρχους στην επανέναρξη του πρωταθλήματος Δανίας θα αντιμετωπίσει την Ράντερς και προκειμένου να μην στερηθεί τους οπαδούς της προχώρησε σε μια ρηξικέλευθη ιδέα.

Επί της ουσίας καλεί τους υποστηρικτές της να προμηθευτούν μέσω διαδικτύου δωρεάν εισιτήρια επιλέγοντας ανάμεσα στις θέσεις των γηπεδούχων, ενώ το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι οπαδοί της Ράντερς αποκτώντας εισιτήρια για τις θέσεις των φιλοξενούμενων ή της ουδέτερης ζώνης.

Μέσω κάμερας που θα τοποθετηθεί στα σπίτια των οπαδών θα μεταφέρεται η εικόνα τους με γιγαντοοθόνες στα αντίστοιχα σημεία της εξέδρας που έχουν επιλέξει τα εισιτήρια τους!

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν κατά την διάρκεια του αγώνα να βλέπουν από τις οθόνες τις αντιδράσεις των οπαδών που παρακολουθούν το ματς από τα σπίτια τους.

Το πρωτάθλημα Δανίας, έπειτα από έγκριση της πρωθυπουργού της χώρας, Μέτε Φρεντέρικσεν θα ξεκινήσει στις 29 Μαϊου. Η Άαρχους, η οποία φημίζεται για τις καινοτόμες ιδέες της βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected