Κατηγορίες

Σαν σήμερα, 8 Μαΐου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινίασε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013

2014
1. Σε διεθνή αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής στην Σίνδο παρευρέθηκαν τα κορίτσια της Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου Βέροιας, όπου συγκέντρωσαν δύο χρυσά, ένα ασημένιο και τέσσερα  χάλκινα μετάλλια.

2. Τρία ματς περιελάμβανε η τέταρτη μέρα του 3oυ EM-DA Futsal Cup που διεξάγεται στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου. Τα αποτελέσματα : Tzimos Service – Kairo Image Bar  3-3, Vrettos Recycling – Makis Class  15-3, Στέγη – Hotel Kapsalis  3-6

2015
Η Ποντιακή Νεολαία Αράχου, που κέρδισε την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σάκη Παγγούρα.

2016
1. Η 14η ήταν η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και ο Αγροτικός Αστέρας αποχαιρετά την κατηγορία με εντός έδρας νίκη κόντρα στη Βασίλισσα Θράκης (5-4), Σκόρερ τριών γκολ για τις “πράσινες” η Αγνή Κιουτάχιαλη και δύο η Χαρά Παπαδοπούλου. Η σύνθεση : (Παπαστέργιος) Κανελλάκη, Δεληγιαννίδου, Στρίμπα, Ιντζεβίδου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Κατσικά, Τσαχειλίδου, Πιστοφίδου,.

2. Ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ ανόδου στο χάντμπολ και συγκεκριμένα από την Α2 στην Α1 Γυναικών. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο προβιβάστηκαν στην Α1 Γυναικών, δηλαδή Αρίων Πτολεμαΐδας, Παναιτωλικός, Πανόραμα και Φίλιππος Βέροιας.

3. Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ημέρα του 1ου Τουρνουά Foot Tennis by 10starbet.com, που διεξάγεται στην Πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια. Τα αποτελέσματα της 1ης μέρας ΕΔΩ

2017

2018
1. Σε διεθνείς αγώνες Χορού που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε το τμήμα Χορού του Φιλίππου Βέροιας. Ο 11ος διαγωνισμός Χορού “Salonika Οpen” πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ με 3000 συμμετοχές αθλητών, σε κατηγορίες όπως το Latin, Oriental, Modern Dance, hip hop και σύγχρονο χορό. Τα κορίτσια του Φιλίππου συμμετείχαν στις κατηγορίες Μοντέρνου, Σύγχρονου και hip hop με πολύ καλά αποτελέσματα. Η μικρότερη ομάδα του Φιλίππου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Μοντέρνου baby και με τις χορευτικές τους ικανότητες χειροκροτήθηκαν θερμά από τους θεατές.

2. Νέα ποδοσφαιρική ακαδημία ιδρύθηκε στην Ημαθία με το όνομα “Football Kings”. Όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου από τους εμπνευστές του εγχειρήματος, Στέφανο Ματζικόπουλο (πρόεδρος), Μέρκο Καραλιόπουλο και Νίκο Αναστασόπουλο, η νέα Ακαδημία Ποδοσφαίρου θα αποτελέσει την καινούρια πρόταση για τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές.

2019
1. Πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί των play off και play out στην Α ΕΠΣ Ημαθίας. Τα αποτελέσματα : (Play off) Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΦΑΣ Νάουσα  0-1, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  1-2 (Play out) Κεραυνός Επισκοπής – ΑΟ Μαρίνας  1-0,Άρης Παλαιοχωρίου – Φίλιππος Μελίκης  2-2. Ο Κεραυνός Επισκοπής παραμένει στην κατηγορία, ενώ ο Φίλιππος Μελίκης θα αντιμετωπίσει τον Άρη Παλαιοχωρίου σε επαναληπτικό.

2. Διεξήχθη η 2η αγωνιστική των play off στη Β ΕΠΣ Ημαθίας. Τα αποτελέσματα : ΠΑΟΚ Κουλούρας – Θύελλα Σταυρού  1-3, Ολυμπιακός Λουτρού- ΠΑΟ Παλατίτσια  5-0, ΑΕΠ Βέροιας – ΑΣ Γιαννακοχωρίου  6-2, Λευκάδια – Αστέρας Τριποτάμου  1-1

3. Πραγματοποιήθηκε η 5η αγωνιστική των play off στη Γ ΕΠΣ Ημαθίας. Τα αποτελέσματα : Δόξα Κυψέλης – ΑΕ Καψόχωρας  2-2, ΑΕ Τρικάλων – ΑΟ Συκιάς  0-0, Άχθος Αρούρης – Άτλας Ζερβοχωρίου  2-3, Μακεδονικός Ρόδακα – Δόξα Νάουσας  2-2

4. Στο πασχαλινό τουρνουά που διοργάνωσαν οι Ελπίδες Αμυνταίου, οι Παγκορασίδες Β του Φιλίππου τερμάτισαν πρώτες κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Τα κορίτσια της Ρένας Μουταφίδου ολοκλήρωσαν το τουρνουά χωρίς να ηττηθούν, κερδίζοντας κατά σειρά τις δύο ομάδες των Ελπίδων Αμυνταίου, τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας και το Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected