Κατηγορίες
BET

Στοίχημα προγνωστικά Σαββάτου: Επιλογές από Λευκορωσία

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και των σπορ! Σαββατοκύριακο, πλέον, και είναι ένα σαββατοκύριακο διαφορετικό από τα άλλα.

Ενέχει ελευθερία, σχετικά τουλάχιστον, μετά από καιρό, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το αθλητικό κομμάτι με πρωταθλήματα να εκκινούν και να γεμίζουν το κουπόνι με αγώνες λύνοντάς μας τα χέρια και προσφέροντας λύσεις που είναι όντως αξιοπρόσεκτες. Για πρώτη φορά λόγω αποδόσεων θα αφήσουμε κατά μέρος το Τουρκμενιστάν και θα στοχεύσουμε στην Λευκορωσία ασχολούμενοι με Ρεζέρβες, δηλαδή τη Λίγκα των β΄ ομάδων και με την Πρέμιερ Λιγκ. Συνολικά θα έχουμε δύο αγώνες και δύο επιλογές, μία πρόταση για κάθε αγώνα. Πάμε να δούμε τι έχουμε να προτείνουμε για εσάς και την ανάλυση των αγώνων:

Δυναμό Μπρεστ 2 – Δυναμό Μινσκ 2 (13:00):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Λίγκας των β΄ ομάδων με την πρωτοπόρο Δυναμό Μινσκ 2 να συγκρούεται με την Δυναμό Μπρεστ 2 με φόντο την πρώτη αλλά και τελευταία θέση. Η Δυναμό Μινσκ 2 έχει εντυπωσιάσει και συνεχίζει να εντυπωσιάζει έχοντας εξαιρετική ομάδα, ολοκληρωμένη σε άμυνα και επίθεση και ως τώρα δεν έχει αντίπαλο. Σε 7 αγώνες έχει πετύχει 21 γκολ και δέχτηκε μόλις 3. Εκτός έδρας, είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με την καλύτερη άμυνα κι επίθεση ενώ έχει χάσει μόλις δυο βαθμούς λόγω ισοπαλίας σε 7 αγώνες.  Σε διαφορετική περίπτωση θα είχε το απόλυτο 7/7 και βέβαια θα μιλούσαμε για ασύλληπτο στατιστικό. Η Δυναμό Μπρεστ 2 είναι το άκρον άωτον. Είναι προτελευταία με 4 βαθμούς, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Λίγκα και επιθετικά έχει θέματα. Εντός έχει 3 βαθμούς σε 4 αγώνες και βάσει φόρμας δεν είναι καλά. 2Ν-3Ι-2Η έχει βάσει παράδοσης με την Δυναμό Μινσκ 2 και δεν είναι και άσχημη. Νίκη θέλουν και οι δύο και εκτός του κινήτρου υπάρχει και το γόητρο. Επομένως, θεωρώ ότι μπορούν και πρέπει να σκοράρουν. Πάμε στα γκολ. Over 3.5 στο 1.75 (Stoiximan).

Σλάβια Μοζίρ – Τορπέντο Ζόντινο (15:00):

Συνεχίζουμε με την Λευκορωσία και έναν αγώνα με ενδιαφέρον που σηματοδοτεί δύο πράγματα: Την ανάγκη για να φτάσει η Ζόντινο στην κορυφή και την προσπάθεια της Σλάβια Μοζίρ να φθάσει σε μια ευρωπαϊκή έξοδο. Η Μοζίρ είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες που ξεκίνησε στηριζόμενη στην καλή της επίθεση ενώ έκανε το ‘’μπαμ’’ κερδίζοντας τις Δυναμό Μπρεστ και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στις αρχές. Έχει καλό ρόστερ, αλλά υστερεί αμυντικά και αυτό την κρατάει πίσω. Αν βελτιώσει την άμυνά της θα φτάσει στον στόχο της. Μόλις τρεις νίκες στο γήπεδό της με αντίπαλο την Ζόντινο με την τελευταία χρονικά να είναι το 2012. Δέχεται γκολ εύκολα και πρέπει να σκοράρει συχνότερα όταν συναντά την Ζόντινο. Η Ζόντινο, από την άλλη, είναι μια ομάδα που εξέπληξε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο, όταν κέρδισε με 2-5 μέσα στην Μινσκ! Μέχρι τότε είχε πετύχει σε 6 αγώνες 4 γκολ όλα κι όλα! Εκτός είναι αξιόπιστη επιθετικά, αλλά έχει θέματα αμυντικά. Δεν είναι άτρωτη και η Μοζίρ δεν συγχωρεί. Άλλωστε, κέρδισε μέσα στην Βίτεμπσκ με 2-3. Με πρώτη σκέψη την ισοπαλία θα βάλουμε ρίσκο και θα στηρίξουμε την γηπεδούχο, που ήρθε να κάνει μια μεγάλη νίκη. 1 στο 2.72 (Stoiximan).

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να δοκιμάσετε παιχνίδια καζίνο και δωρεάν ρουλέτα με εικονικά χρήματα για εξάσκηση! Καλή τύχη!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected