Κατηγορίες
Αθλήματα

Τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα (11/5) με θέμα την επαναλειτουργία των αθλητικών κέντρων στις 15 Μαΐου

Tην επανέναρξη της λειτουργίας των αθλητικών κέντρων στις 15 Μαΐου όπως ορίζεται από το νόμο για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, τηρώντας πάντα όλα τα περιοριστικά μέτρα ασφαλείας, που ορίζουν τμήματα με μειωμένο αριθμό αθλητών, άσκηση σε ανοιχτό χώρο, θερμομέτρηση των αθλητών πριν την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, συχνή απολύμανση και όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης πρότεινε η Ένωση Αθλητικών Κέντρων Ελλάδος.

Όπως αναφέρει το e-handball, η ΕΑΚΕ με επιστολή της στην Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης και στο Υπουργείο Αθλητισμού ζητάει την επανεξέταση του χρονικού ορίζοντα στον οποίο προγραμματίστηκε η επαναλειτουργία των αθλητικών κέντρων και των μαζικών αθλημάτων.

Τηλεδιάσκεψη της ΕΑΚΕ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιστολή τους και επικοινώνησε μέσω του γραφείου του, προσκαλώντας τους σε τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα 11 Μαΐου.

Στη συζήτηση θα λάβουν μέρος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΚΕ κκ. Ν. Τσιόγκας (Πρόεδρος της ΕΑΚΕ), Δ. Τσιώνας (Γεν. Γραμματέας) και Γ. Παυλάκος (μέλος), όπου θα τεθούν προτάσεις, με σκοπό την από κοινού συνεργασία, ώστε να επιτευχθεί η πιο σύντομη επαναφορά λειτουργίας των κέντρων, καθώς η παύση λειτουργίας τους για το χρονικό διάστημα έως 30 Ιουνίου, που προβλέπεται με τα έως τώρα δεδομένα, τα θέτει αυτομάτως εκτός αθλητικής σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected