Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει στο… τιμόνι ο Πάρης Ανδράλας

Η σύμπραξη Διονύση Πανταζή, Νίκου Αξιώτη και Σταμάτη Καζαντζή στον Φωστήρα δίνει άλλο τόνο στις ενέργειες της ομάδας ενόψει της επόμενης ημέρας.

Προ ημερών ο κ. Αξιώτης είχε αποκαλύψει ότι η ομάδα θέτει υψηλούς στόχους κάτι που φαίνεται από τις κινήσεις που κάνει ο πρόεδρος, Διονύσης Πανταζής.

Όπως αναφέρει το Soccerlive, υπήρξε συνάντηση του γενικού αρχηγού, Παναγιώτη Μπούμπα, με τον κ. Πανταζή και τον προπονητή, Πάρη Ανδράλα.

Παρουσιάστηκε ταύτιση φιλοσοφίας, προπονητής και διοίκηση έδωσαν τα χέρια και έτσι απομένει η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ Ανδράλα και Φωστήρα.

Ο “Φονέας” όπως αρμόζει στην ιστορία του βάζει στόχους πρωταγωνιστικούς και πλέον μπαίνει σε ισχύ το πλάνο για τη νέα χρονιά.

Σκοπός αποτελεί να μην γίνουν βιαστικές κινήσεις, αλλά μεταγραφές ουσίας αφού ήδη υπάρχει ένας κορμός πάνω στον οποίο θα χτιστεί ο νέος Φωστήρας.

Η κίνηση χαρακτηρίζεται φυσιολογική από τους ανθρώπους της ομάδας αφού ο απολογισμός του Πάρη Ανδράλα (7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες) κρίνεται θετικός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected