Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Λίντσερ παραβίασε τους κανόνες προπόνησης και κινδυνεύει με υποβιβασμό!

Το φάσμα του υποβιβασμού αντιμετωπίζει η πρωταθλήτρια της αυστριακής Bundesliga, Λίντσερ, η όποια όπως φαίνεται μέσω βίντεο που διέρρευσε παραβίασε τους κανόνες που προβλέπει το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Σε μπελάδες έχουν βάλει τη Λίντσερ τα βίντεο από την προπόνηση που έφτασαν στα γραφεία της αυστριακής Bundesliga, λίγες μέρες μετά την ξαφνική έφοδο αστυνομικών για τον έλεγχο των μέτρων εν μέσω κορονοϊού.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι πρωταθλητές Αυστρίας εμφανίζονται κανονικά να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, δίχως οι παίκτες να είναι χωρισμένοι σε μικρά γκρουπ, όπως έχει ορίσει το πρωτόκολλο για τον Covid-19 από τα μέσα Απριλίου.

Το εν λόγω περιστατικό έχει ξεσηκώσει τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, με την δεύτερη στη βαθμολογία Ζάλτσμπουργκ να καταδικάζει την ενέργεια των πρωτοπόρων.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα προβλέπει ο νομικός κώδικας του αυστριακού ποδοσφαίρου, οποιαδήποτε συμπεριφορά που παραβιάζει το fair play τιμωρείται με σύσταση, πρόστιμο, αφαίρεση βαθμών ακόμη και υποβιβασμό και αποβολή από τη Λίγκα και πλέον αναμένεται η στάση που θα λάβει η πλευρά της πάνω στο ζήτησα.

Πάντως, ο πρόεδρος της OFB, Λέοπολντ Βίντνερ δήλωσε πως: «Αν οι καταγγελίες είναι σωστές, τότε η αντίδρασή μας θα πρέπει να είναι σκληρή».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected