Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Pierikos News : “Στόχος να φέρει πίσω τις παλιές… καραβάνες!”

Στην ομάδα του Πιερικού οι εξελίξεις προχωράνε παρόλο τη στασιμότητα και την αβεβαιότητα που υπάρχει στο θέμα αποφάσεων του ποδοσφαίρου και της αναδιάρθρωσης.

Στα διοικητικά της ομάδας, φαίνεται να ολοκληρώνεται το νέο πρότζεκτ της διοίκησης με στελέχωση νέων ονομάτων, άφθαρτων που θα στηρίξουν το σύλλογο στη μεγάλη επιστροφή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί να μη ξέρουμε ακόμη που θα αγωνίζεται η ομάδα,(νέα αναδιαρθρωμένη Β’Εθνική δύο ομίλων ή στην νυν Football League) ωστόσο το πλάνο όλων είναι ξεκάθαρο, οπού και να μας βρει η επόμενη μέρα. Και αυτό δεν είναι άλλο από έναν πρωταγωνιστή Πιερικό που θα φέρει το κόσμο πίσω στο γήπεδο.

Και πως θα επιτευχθεί αυτό; Φέρνοντας πίσω στη Κατερίνη, γηγενείς ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο στις μεγάλες κατηγορίες.

Όπως αναφέρει το Pierikos News, μερικά ονόματα εξ αυτών που ακούγονται ήδη ότι ενδιαφέρουν άμεσα τους διοικούντες στις πρώτες συζητήσεις για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς είναι αυτά των Θανάση Παντελιάδη (32χρονος αριστερός μπακ, από Λεβαδειακό), Γιώργος Ζησόπουλος (35χρονος Κεντρικός αμυντικός, από Απόλλων Σμύρνης), Λεωνίδας Κυβελίδης (34χρονος επιθετικός, από ΑΕ Καραισκάκη), Δημήτρης Τόσκας (29χρονος αμυντικός, από Αναγέννηση Δερυνείας-Κύπρο). Θανάσης Παπατόλιος (25χρονος μέσος, από Παναχαική).

Φυσικά υπάρχουν και άλλα ονόματα στην υποψήφια μεταγραφική λίστα, πολλοί είναι οι Κατερινιώτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός Κατερίνης σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία και νέοι και μεγαλύτερης ηλικίας, και το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Πιερικός θα κάνει τα καλύτερα δυνατά ώστε να φέρει πίσω όσους περισσότερους μπορεί.

Στο τεχνικό κομμάτι όλα δείχνουν πως το τιμ-Παπαβασιλείου παραμένει και σχεδιάζει το συγκεκριμένο πρότζεκτ σε συνεργασία με την νέα διοίκηση Μπιτόπουλου και λοιπών… ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται συνάντηση του Κατερινιώτη τεχνικού με την νέα διοίκηση εντός επόμενων ημερών, ώστε να ξεκαθαριστεί και επίσημα η παραμονή του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected