Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο σκηνικό : Ο Μπενσαρκί επιτέθηκε LIVE σε τηλεπαρουσιαστή! (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ασράφ Μπενσαρκί έλαβε χώρα σε τηλεπαιχνίδι της αιγυπτιακής τηλεόρασης. Οι δοκιμασίες και η συμπεριφορά του τηλεπαρουσιαστή της εκπομπής εξόργισε τον 25χρονο εξτρέμ που του επιτέθηκε!

Ο Μπενσαρκί, ο οποίος ακούγεται για τον Ολυμπιακό, θεωρείται εξαιρετικά δημοφιλής στην Αίγυπτο, όντας ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Ζάμαλεκ.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, o Μαροκινός εξτρέμ δέχθηκε να πάρει μέρος σε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεπαιχνίδια στην βορειοαφρικανική χώρα με τις φήμες να αναφέρουν πως εισέπραξε ένα τεράστιο ποσό.

Ο Μπενσαρκί ωστόσο δεν ήξερε τι τον περίμενε από τον παρουσιαστή Ραμίζ Τζαλάλ, ο οποίος έκανε το παν για να τον εκνευρίσει.

Αρχικά και ενώ ο άσος της Ζάμαλεκ ήταν δεμένος σε μια καρέκλα, ο οικοδεσπότης του show ακούμπησε την γλώσσα ενός φιδιού στο πρόσωπο του Μπενσαρκί, ενώ στη συνέχεια έστησε μια παγίδα με συνέπεια ο 25χρονος ποδοσφαιριστής να χάσει την ισορροπία του κινδυνεύοντας να τραυματιστεί.

Εκτός ελέγχου ο Μπενσαρκί όρμησε στον Ραμίζ Τζαλάλ και χρειάστηκε να περάσουν λίγα λεπτά μέχρι να καταλαγιάσουν τα πνεύματα.

Το συγκεκριμένο συμβάν προκάλεσε τον εκνευρισμό του προέδρου της Ζάμαλεκ, Μορτάντα Μανσούρ, ο οποίος επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στον Μπενσαρκί, το οποίο στη συνέχεια ανακάλεσε.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected