Κατηγορίες

Σαν σήμερα, 17 Μαΐου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινίασε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013
1. Ύστερα από την έγγραφη αίτηση παραίτησης του μέλους του ΔΣ και Αντιπρόεδρου Ιορδανόπουλου Θωμά, το Συμβούλιο της Ένωσης στην συνεδρίαση του έκανε δεκτή την παραίτηση του παραπάνω μέλους και προχώρησε στην αντικατάσταση του από τον πρώτο αναπληρωματικό Βλαχάκη Δημήτριο και στην αναδιάρθρωση του Δ.Σ

2. Πραγματοποιήθηκε η πέμπτη μέρα του 2o Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού. Τα αποτελέσματα : Hot Spot – Nouveau  6-3, Goody’s – Moments  6-4, Πλάτανος – Σερραϊκό  3-3, Ένωση Αστ.Υπαλ.  – Billy’s  4-0

2014

2015
1. ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 – Βέροια Κ20 (2-1) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League. Το γκολ των Ημαθιωτών ο Μεληκιώτης. Η σύνθεση : Αργυρόπουλος, Παναγιωτίδης, Τούφας, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Γιαννόπουλος, Ντόγος (73′ Τσολαρίδης), Νικολαίδης (88′ Μπουρδάνος), Μελικιώτης, Ναυρινιάδης, Ξόμπλιος (75′ Παπαδόπουλος).

2. Κοζάνη – Μακροχώρι 1-1 για την 30η αγωνιστική της Γ Εθνικής. Το γκολ των Ημαθιωτών ο Παπανικολάου. Η σύνθεση : Παπαλαζαρίδης, Καραγιάννης, Αργυρόπουλος, Αθανασιάδης, Πατσιαβούρας, Γεωργιάδης, Ταγκαλίδης, Παπακωνσταντίνου, Κύρου, Ζαχαριουδάκης, Φουρτζίου

3. ΑΣ Ειρηνούπολης – Απόλλων Κρύας Βρύσης  0-1 για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική. Στο άλλο παιχνίδι του 3ου ομίλου : ΠΟ Μουδανιών – Κιλκισιακός  2-2. H σύνθεση : Ιωακειμίδης, Μανδάλης, Συμεωνίδης, Τζεϊρανίδης, Αργυρίου, Κουκουράκης, Καρυπίδης (51′ Σαμψωνίδης), Λαμπριανίδης (55′ Παρσόπουλος), Καραγιάννης, Έξαρχος, Γκελοσάνι (76′ Πέτγαζλης).

4. Αποχωρεί μετά από μία εξαετία στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας ο Αντώνης Λυμούσης.

2016

2017
1. Γιώργος Ηλιάδης, Θεόκλητος και Ζαχαρίας Ιωαννίδης, Λευτέρης Γραμματικός, Κωνσταντίνος Τουμαράς, Γιάννης Δελητζάκης, Νίκος Φωτιάδης, Φώτης Κρουσταλλάς, Αργύρης Σταμάτης, Χάρης Δημητρούσης, Χρήστος Δάτσης και Κλάιντι Μουζάκι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη ΑΕ Χαρίεσσας και για τη νέα σεζόν.

2. Slow Pistons – Αβάνα  52-39 για το Τουρνουά Μπάσκετ “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ”.

2018
1. Απόλυτα επιτυχημένη και η φετινή Γιορτή του Ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας στο γήπεδο των Γεωργιανών.

2. Basket Gurus – NJOYers  52-63 και Φούφουτος – Texas Losers  49-55 για την πρεμιέρα του Τουρνουά Μπάσκετ “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ”

2019
1. Ο Χρήστος Τερμιτζόγλου του ΠΑΟ Κουλούρας συμμετείχε στις προπονήσεις της Εθνικής! Ο 16χρονος επιθετικός, με τις 23 συμμετοχές φέτος και τα 12 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, κλήθηκε στις προπονήσεις Επίλεκτων Κ16 που θα διεξαχθούν την Τρίτη 21/5 στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης.

2. Μία πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε ο Κώστας Κωτσόπουλος. Ο Ημαθιώτης ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, που βρίσκεται με άδεια στην ιδιαίτερη πατρίδα του, συναντήθηκε με τον πατέρα του αδικοχαμένου, Χρήστου Πετρίδη και του παρέδωσε φανέλα της ομάδας του.

3. Στο προπονητικό κέντρο της Βέροιας βρέθηκαν σήμερα οι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών και συγκεκριμένα ο επικεφαλής της δράσης, Αντώνης Ιατρόπουλος.

4. Το γραφείο Φυσικής Αγωγής Ημαθίας διοργάνωσε με επιτυχία τους αγώνες Πετοσφαίρισης 3Χ3 Δημοτικών Σχολείων περιοχής Βέροιας για το σχολικό έτος 2018/2019. Περίπου 100 μαθητές και μαθήτριες από τα δημοτικά του 1ου, 4ου, 5ου, 8ου, 10ου και του 12ου σχολείου, έπαιξαν βόλεϊ και ένιωσαν τη χαρά της συμμετοχής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P