Κατηγορίες
Αστεία - Διάφορα

Απατημένη σύζυγος έστειλε στον πρώην έναν τόνο κρεμμύδια με ένα σημείωμα : “Η σειρά σου να κλάψεις” (vid)

Ο οδηγός του φορτηγού χρειάστηκε περίπου 4 ώρες για να ξεφορτώσει τα κρεμμύδια μπροστά στην πόρτα του παραλήπτη.

Αν υπάρχει βραβείο εκδίκησης χωρισμού, τότε μία κοπέλα στην ανατολική Κίνα θα το είχε κερδίσει δια περιπάτου με αυτό που έκανε πριν από λίγες μέρες.

Όταν λοιπόν ανακάλυψε πως ο σύντροφός της, την απατούσε με άλλη, με αποτέλεσμα να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, η γυναίκα αυτή πέρασε τρεις μέρες κλαίγοντας.

Τον αγαπούσε πολύ βλέπετε και δεν μπορούσε να πιστέψει οτι την πρόδωσε με αυτό τον τρόπο.

Κάπου εκεί όμως, αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή της. Έχοντας λοιπόν την οικονομική άνεση, έκανε παραγγελία 1 τόνο κρεμμύδια και ζήτησε να τα ξεφορτώσουν μπροστά στην πόρτα του πρώην της.

Κάτι που έγινε με τον καημένο οδηγό να χρειάζεται τέσσερις ώρες, προκειμένου να κατεβάσει τα σακιά από την καρότσα του φορτηγού, έχοντας μάλιστα την οδηγία να μην έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη.

Μόνο να αφήσει ένα σημείωμα που έλεγε: «Έκλαιγα για τρεις μέρες. Τώρα είναι η σειρά σου».

Φυσικά, η εκδίκησή της αυτή, δεν άργησε να γίνει γνωστή και σύντομα εντοπίστηκε από τα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία ζήτησαν να μάθουν τι είχε προηγηθεί.

«Έμαθα από τους φίλους μου πως δεν στεναχωρήθηκε καθόλου που χωρίσαμε. Πέρασα τρεις μέρες κλαίγοντας. Είχε ραγίσει η καρδιά μου. Έτσι παρήγγειλα ένα τόνο κρεμμύδια για να πάνε σπίτι του. Έχω τα λεφτά για να το κάνω και το έκανα, προκειμένου να μάθει και αυτός πως είναι να κλαις», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον παραλήπτη; «Η πρώην σύντροφός μου γίνεται δραματική. Λέει σε όλους πως δεν έχυσα ένα δάκρυ από τότε που χωρίσαμε. Είμαι κακός άνθρωπος επειδή δεν έκλεψα;».

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected