Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Συνδυασμοί από την Εσθονία και η ακριβή ισοπαλία από τη Λευκορωσία

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!

Τετάρτη σήμερα και βρισκόμαστε ήδη στο μέσον της εβδομάδας. Μιας εβδομάδας με αγωνιστική δράση, που έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν ξέρω πόσοι από εμάς περιμέναμε ότι θα έχουμε τόσες επιλογές τόσο σύντομα. Τα πράγματα εξελίσσονται και είναι ευχάριστο όχι μόνο γιατί έχουμε πολλές επιλογές να ποντάρουμε αλλά γιατί φαίνεται ότι υπάρχει ζωή έστω κι έτσι. Χθες η Εσθονία ξεκίνησε ξανά έπειτα από πολύ καιρό και η εκκίνησή της έμοιαζε με πρεμιέρα, αφού ήταν μόλις η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σίγουρα δε γίναμε σοφότεροι, το πρωτάθλημα της Βαλτικής είναι ένα πρωτάθλημα ναι μεν με πολλά γκολ κι ενδιαφέρον, αλλά ουσιαστικά οι ομάδες του Ταλίν δύσκολα απειλούνται τόσα χρόνια. Θα έχουμε σήμερα στο άρθρο μας τόσο την Φλόρα Ταλίν όσο και την υπολογίσιμη Κάλεβ ενώ θα κλείσουμε και με Λευκορωσία με τον αγώνα ανάμεσα στη Δυναμό Μπρεστ και την Μπάτε Μπορίσοφ, προάγγελο του τελικού κυπέλλου. Τρεις αγώνες, τρεις επιλογές. Πάμε να τα δούμε όλα:

Δυναμό Μπρεστ-Μπάτε Μπορίσοφ (19:00):

Ξεκινάμε από τη Λευκορωσία με τον μεγάλο αγώνα ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Δυναμό Μπρεστ και την δευτεραθλήτρια Μπάτε Μπορίσοφ, η οποία φέτος έβαλε πλώρη για επιστροφή στην πρώτη θέση. Η Μπάτε έχει πια αρχίζει να διώχνει κάθε αντίπαλο από κοντά της με το τελευταίο θύμα της την Σλατσκ να ηττάται με 3-0 εκτός και να αφήνει την Μπάτε μόνη πρώτη. Η Ζόντινο και η Ενερτζέτικ/BGU είναι οι μόνες που την καταδιώκουν ούσες σε απόσταση αναπνοής, ενός βαθμού. Η γηπεδούχος έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, καλή άμυνα και εκτός έδρας είναι η καλύτερη με 9 βαθμούς σε 5 αγώνες και η πιο φορμαρισμένη. Συμπλήρωσε πρόσφατα 5 συνεχόμενες νίκες. Η Δυναμό Μπρεστ όλο κι ανεβαίνει και έχει φτάσει με 13 βαθμούς στην 7η θέση και πιέζει να φτάσει ψηλά. Είναι δυνατή ομάδα, είναι έμπειρη, έχει ικανή επίθεση αλλά η άμυνά της φέτος είναι η αχίλλειος πτέρνα της. Αν είχε πιο βελτιωμένη ανασταλτική λειτουργία θα ήταν ψηλότερα. Είναι δυνατή εντός έδρας αλλά η ήττα της από την Σολιγκόρσκ την ταρακούνησε. Εις βάρος τη η παράδοση αλλά πρέπει να βγάλει αντίδραση. Είναι ντέρμπι, είναι δυνατό ματς και πάμε με την Ισοπαλία. Χ στο 3.60 (Stoiximan).

Διαβάστε τα πάντα για το Stoiximan Casino.

Κάλεβ Ταλίν-Τρανς Νάρβα (19:00):

Συνεχίζουμε με την Εσθονία και το παιχνίδι της Κάλεβ με την Τρανς Νάρβα. Η Κάλεβ ξεκίνησε τραγικά το πρωτάθλημα και πριν τη διακοπή διασύρθηκε από την Πάιντερ με 1-8 εντός έδρας. Έχασε αρκετούς παίκτες από πέρσι, πήρε κάποιους αλλά το ρόστερ της είναι καθαρά γηγενές χωρίς παραστάσεις, αλλά υπολογίσιμο. Από το 2007 έχει μόλις δύο νίκες εντός επί της Νάρβα με 14 ήττες! Μάλιστα συμπλήρωσε 5 συνεχόμενες ήττες με 4/5 παιχνίδια τους να λήγουν over 2.5. Η Νάρβα έχει εμπειρία και δείχνει να είναι δυνατή φέτος μετά την νίκη της στην πρεμιέρα εκτός έδρας επί της Νόμε Κάλιου. Τραγική η άμυνα της Κάλεβ και πάμε στα γκολ. Over 3.5 στο 1.77 (Stoiximan).

Φλόρα Ταλίν-Ταρτού Ταμέκα (19:30):

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα της πιο δυναμικής ομάδας της χώρας, της Φλόρα Ταλίν που υποδέχεται την Ταμέκα. Η Φλόρα Ταλίν είναι και φέτος μαζί τη Λεβάντια Ταλίν φαβορί για τον τίτλο και ξεκίνησε δυνατά την πορεία της με 3-1 επί της Λίζιον. Έχει εξαιρετική παράδοση με πολλά γκολ απέναντι στην Ταμέκα, από την οποία όμως πέρσι ηττήθηκε με 0-1. Εντός έδρας σε 6 διαδοχικούς αγώνες με την Ταμέκα έχει 4/6 over 3.5 και 5/6 νίκες. Η Ταμέκα είναι αουτσάιντερ αλλά όσο μπορεί θα το παλέψει. Σκοράρει αλλά διακρίνεται για την κακή άμυνά της με ένα ρόστερ σχετικά μέτριο και άπειρο. Πάμε με τον συνδυασμό: 1+over 2.5 στο 1.50 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected