Κατηγορίες
Αθλήματα

Παραμένει και τη νέα σεζόν “Λύκος” ο Γιώργος Χαλκίδης

Προπονητής των «Λύκων» θα είναι και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Χαλκίδης καθώς όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα του Διομήδη Άργους στο facebook, Διοίκηση και προπονητής…έδωσαν τα χέρια.

Όπως αναφέρει το e-handball, ο Γιώργος Χαλκίδης ανέλαβε τεχνικός της ομάδας μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ την φετινή αγωνιστική περίοδο και «μετάλλαξε» την ομάδα προς το καλύτερο κατακτώντας τελικά την 3η θέση στο πρωτάθλημα μετά την απόφαση για οριστική διακοπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του:

“Γιώργος Χαλκίδης και Διομήδης μαζί και την επόμενη περίοδο!!!

Η Διοίκηση του Διομήδη με πολλή χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον άξιο προπονητή μας . Θα συνεχίσει να ηγείται, να καθοδηγεί και να μεταλαμπαδεύει τα υψηλά ιδανικά του στους Λύκους χτίζοντας το Διομήδη που όλοι ονειρευόμαστε!

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Χαλκίδη μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τους Λύκους:

«Καταρχάς θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Διοίκησης του Διομήδη και το Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για την αμέριστη εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου και την επιθυμία τους να ηγηθώ των Λύκων και τη νέα σεζόν, κάτι που ήταν και δική μου επιθυμία

Είχαμε μια πολύ καλή και επιτυχημένη χρονιά μιας και όλοι οι στόχοι μας επιτεύχθηκαν, είσοδος στην τριάδα της κορυφής, πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για τα παιδιά μου ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία η πρόκριση στον τελικό αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παίξουμε και να χαρούν την παρουσία τους ως ανταμοιβή όλης αυτής της προσπάθειας. Το Ευρωπαϊκό comeback έρχεται τις ημέρες που η ομάδα τιμά την κατάκτηση του Challenge Cup του 2012. Και εγώ και τα παιδιά μου νιώθουμε ότι παίρνουμε τη σκυτάλη με αφορμή αυτά τα αφιερώματα και υπόσχομαι να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να ξαναχαρίσουμε περήφανες στιγμές στον κόσμο μας. Η χρονιά δεν τελείωσε δυστυχώς όπως θα επιθυμούσαμε μέσα στο γήπεδο, μιας και οι πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε λόγω πανδημίας δεν το επέτρεψαν. Η υγεία και η ασφάλεια όλων είναι αδιαπραγμάτευτη και με γνώμονα αυτό ακριβώς ξεκινάμε από σήμερα το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, σαφώς πιο απαιτητικής και δύσκολης.

Στόχος μου είναι μαζί με όλα τα παιδιά που υπάρχουν αλλά και όσους αποκτηθούν να συνθέσουμε μια ομάδα που θα αρνείται να χάνει. θα δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και θα φεύγει από αυτό με ψηλά το κεφάλι ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Θέλω να παίζουμε γρήγορο και όμορφο handball και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας με το πάθος και το πείσμα για νίκη που θα βγάζουμε. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά και τα πολύ δύσκολα να έμειναν πίσω. Μας περιμένει μια δύσκολη και διαφορετική χρονιά από πολλές πλευρές. Με προσήλωση στην ασφάλεια και με πολλή δουλειά θα χαρούν όλοι οι φίλοι μας σύντομα το Διομήδη που ονειρεύονται.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected