Κατηγορίες
Διάφορα

Στα χέρια της αστυνομίας ο “δράκος του Κάβου”

Ζήτημα λεπτών είναι η σύλληψη του 47χρονου “δράκου του Κάβου”, καθώς οι αρχές τον εντόπισαν στην περιοχή Αγίου Γορδίου Λευκίμμης, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι οπλοφορούσε με μια καραμπίνα.

Όπως αναφέρει το zougla.gr, ο φερόμενος βιαστής άρχισε να τρέχει για να αποφύγει τους αστυνομικούς, όμως έπεσε σε χαράδρα και τραυματίστηκε ελαφρά.

Αυτή την ώρα βρίσκεται τραυματισμένος σε δύσβατο σημείο, και τον απεγκλωβισμό του έχει αναλάβει η ΕΜΑΚ.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας συντονισμένα είχε προχωρήσει σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν ομάδες αστυνομικών που σάρωναν την περιοχή, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών, ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές. Τις τελευταίες ήμερες, μάλιστα, είχαν συλλέξει σημαντικές πληροφορίες.

Το σημείο όπου εντοπίστηκε:

Το σημείο όπου βρισκόταν η σπηλιά που κρυβόταν ο 47χρονος

Οι αναζητήσεις ξεκίνησαν όταν ο σύντροφος μίας 34χρονης ανέφερε στις αρχές ότι η γυναίκα αγνοείτο για περίπου δύο ημέρες. Τελικά, εντοπίστηκε στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα αλβανικής καταγωγής 34 ετών, αγνοούνταν για περίπου δύο εικοσιτετράωρα.
Ο σύντροφός της κινητοποίησε της αρχές και η γυναίκα εντοπίστηκε στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης.

Η ίδια, υπέδειξε ως δράστη της επίθεσης εναντίον της, τον συλληφθέντα πλέον 47χρονο Δημήτρη Ασπιώτη ο οποίος όπως είπε την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected