Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μετά τα οκτώ γκολ του πρώτου γύρου, η Λειψία έριξε άλλα πέντε στη Μάιντς!

Μετά το 8-0 του πρώτου γύρου, η Λειψία έριξε άλλη μία ξεγυρισμένη πεντάρα στην Μάιντς (0-5), που θα ακούει Red Bull και θα τρέχει μακριά.

Υποτίθεται ότι αυτό το ματς το είχε κυκλωμένο για… εκδίκηση. Το 8-0 του πρώτου γύρου ήταν βαρύ, ασήκωτο, δεν καταπινόταν με τίποτα. Ήταν τόσο μεγάλη η φούρια της Μάιντς για να πάρει το αίμα της πίσω που στο πρώτο μέρος δεν έκανε ούτε σουτ προς την αντίπαλη εστία κι έχανε και 0-3!

Όπως αναφέρει το SDNA, στο τέλος το κοντέρ έγραψε 0-5, το σκορ κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και διπλάσιο, αφού έμοιαζε σαν να παίζουν άντρες απέναντι σε παιδιά.

Για μία ακόμα φορά ο Τίμο Βέρνερ έδειξε ότι θα είναι το πιο καυτό όνομα στην καλοκαιρινή αγορά σε ότι αφορά τους στράικερ. Ο Γερμανός σέντερ-φορ έκανε χατ-τρικ (11’, 48’, 75’), ξεπέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα του τα 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε μία σεζόν και βάζει υποψηφιότητα, ακόμα και για το χρυσό παπούτσι, κυνηγώντας κατά πόδας τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Η ομάδα του Νάγκελσμαν ήταν πραγματικά απολαυστική, αφού κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο γήπεδο, μην αφήνοντας την Μάιντς να ξεμυτίσει από το δικό της μισό.

Όλα τα γκολ ήταν προϊόν εκπληκτικών συνδυασμών (ειδικά το τέταρτο), με την Λειψία να… κρύβει την μπάλα και να βγάζει συνδυασμούς με πολλούς παίκτες.

Πλην του Βέρνερ, σε σπουδαία μέρα βρέθηκαν ο Γιούσουφ Πόουλσεν και ο Μαρσέλ Σάμπιτσερ που πρωταγωνίστησαν στις φάσεις του δεύτερου και του τρίτου γκολ, αλλάζοντας ρόλους.

Η καρφωτή κεφαλιά του Δανού επιθετικού έκανε το 0-2 (23’), ενώ ο Αυστριακός ολοκλήρωσε με ευθύβολο σουτ μία ακόμα φαρμακερή αντεπίθεση για το 0-3 (36’).

Κάπως έτσι, η Λειψία έφτασε τα 68 γκολ στην σεζόν (ρεκόρ συλλόγου), ανέβηκε ξανά στην τρίτη θέση και δείχνει ικανή για να ανανεώσει το εισιτήριο της και στο επόμενο Champions League με μία εμφάνιση που σκόρπισε μηνύματα.

Τα αποτελέσματα :

Χέρτα Βερολίνου-Ουνιόν Βερολίνου 4-0

Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-3

Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ 0-2

Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 0-1

Πάντερμπορν-Χοφενχάιμ 1-1

Μπάγερν Μονάχου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης  5-2

Σάλκε-Άουγκσμπουργκ 0-3

Μάιντς-Λειψία  0-5

Κολωνία-Φορτούνα Ντίσελντορφ 19.30

H βαθμολογία

Μπάγερν Μονάχου 61

Ντόρτμουντ 57

Λεβερκούζεν 53

Γκλάντμπαχ 52

Λειψία 54

Βόλφσμπουργκ 39

Φράιμπουργκ 37

Σάλκε 37

Χοφενχάιμ 36

Χέρτα Βερολίνου 34

Κολωνία 33 -26αγ.

Άουγκσμπουργκ 30

Ουνιόν Βερολίνου 30

Άιντραχτ Φρανκφούρτης 28

Μάιντς 27

Φορτούνα Ντίσελντορφ 23 -26αγ.

Βέρντερ Βρέμης 21 -26αγ.

Πάντερμπορν 18

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected