Κατηγορίες
Διάφορα

ΕΚΤΑΚΤΟ : Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της μαυροφορεμένης γυναίκας

Νέο βίντεο το οποίο πιθανά να αποκαλύψει την ταυτότητα της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη έχει σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία.

Όπως αναφέρει το zougla.gr, φέρεται ότι έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκε η μαυροφορεμένη γυναίκα λίγο πριν την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ βίντεο από κάμερα ασφαλείας, κατέγραψε λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, την εικόνα νεαρής γυναίκας να κατεβαίνει από το όχημά της και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτηρίου.

Στη συνέχεια, όταν βγαίνει από το κτήριο μετά την επίθεση, δεν υπάρχει κάμερα που να την έχει καταγράψει στη διαδρομή διαφυγής της. Στην καταγραφή κατά την είσοδό της, δεν διακρίνονται ευκρινώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, καθώς φορούσε μάσκα και σκούφο. Πάντως φαίνεται να είναι μετρίου αναστήματος και σχετικά αδύνατη. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι με τη σχετική ανάλυση στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της αστυνομίας, θα μπορέσουν να έχουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, που θα βοηθήσουν την Ιωάννα να αναγνωρίσει την γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected