Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

Σαν σήμερα, 26 Μαΐου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινίασε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013
Αχιλλέας Νεοκάστρου – Αλμωπός Αριδαίας 2-0 για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική. Τα γκολ των Ημαθιωτών οι Λαμπριανίδης και Βαλδήρ. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου : ΠΟ Μουδανιών – Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου 2-0. Η σύνθεση (Ιωάννου) : Σακελαρίδης, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Κουβατσίδης, Μπούφι, Παπαδόπουλος, Λαμπριανίδης, Ξαφέτης, Καφές, Σαμψωνίδης (66′ Τοπαλίδης), Ντούλας (84′ Μοσχόπουλος).

2014
1. Τρία παιχνίδια για τη 16η ημέρα του 3oυ EM DA Futsal Cup, που διεξάγεται στο Κλειστό του ΔΑΚ Βικέλας. Τα αποτελέσματα : Εστιατόριο «Καλά Καθούμενα» – Sports Cafe «A.F.U.» Βέροια  5-2, «Alobar» Βέροια – «Silk Oil» Κολινδρός  6-3, «Hotel Kapsalis» Κουμαριά – Ζαχαροπλαστεία «Παγούρας» Βέροια  5-4

2. Ολοκληρώθηκε το 2ο πρωτάθλημα Νέων των Ν. Ημαθίας–Πέλλας, με τη διεξαγωγή του μεγάλου και του μικρού τελικού, στο γήπεδο του Μακροχωρίου. Στο μεγάλο τελικό βρέθηκε αντιμέτωπη η ομάδα του Μακροχωρίου με την αντίστοιχη του Φίλιππου Μελίκης και νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Μακροχωρίου, με τελικό σκορ 3–2 και κατέλαβε την πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Στο μικρό τελικό αγωνίστηκε η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με την Ακαδημία Βέροιας. Νικητής της αναμέτρησης αναδείχθηκαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι με σκορ 6–5 στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού έληξε με το ισόπαλο 1–1.

2015

2016
1. Σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, στον αγώνα του ΦΑΣ Νάουσα με το Στρατώνι για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική. Η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα, ανεξάρτητα από την πορεία της υγείας του.

2. Συνεχίζει στο “τιμόνι” της Νίκης Αγκαθιάς ο Ηλίας Παυλόπουλος ενόψει της δεύτερης συνεχόμενης χρονιάς στην Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.

3. Δύο παιχνίδια περιελάμβανε το πρόγραμμα του τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ της Εληάς. Τα αποτελέσματα : Γνωστοί και Φιλοι – Bad Boys 29-44 και LiverCool – Αβάνα 71-53

4. Χάλκινο Μετάλλιο για την Κατερίνα Κιάτση του Φίλιππου Βέροιας, στον διασυλλογικό Αγώνα Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία των Κορασίδων. Ο αγώνας διεξήχθη στο “Φιλίππειο” Γυμναστήριο στις 14 Μαΐου και συμμετείχαν 54 αθλήτριες ηλικίας 2004-2005, οι οποίες αγωνίστηκαν σε τέσσερα προγράμματα με σχοινί, στεφάνι, μπάλα και κορύνες.

2017
1. Καθοριστική η συμβολή του Φίλιππου Πέιου στην άνοδο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας κι αυτό εκτιμήθηκε δεόντως από τη διοίκηση του Ανδρέα Καλαϊτζίδη. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο νεαρός τεχνικός θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στο ανδρικό τμήμα ενώ θα παραμείνει προπονητής της Ακαδημίας.

2. Μετά από 4 χρόνια, ο Σάκης Παγγούρας δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Δόξας Λιανοβεργίου.

3. Μία αναμέτρηση περιελάμβανε το πρόγραμμα για το Τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ”, που διεξήχθη στο Κλειστό του Προμηθέα. Αβάνα – Nouveau  38-63

2018
1. Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον ΓΑΣ Κοπανού. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Χαραλαμπίδη, ο οποίος γίνεται ο τρίτος κατά σειρά που συμφωνεί με τη διοίκηση για τη νέα χρονιά, μετά τους Μάκη Σπανό και Έρβις Μπούφι.

2. Δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο φινάλε στη φετινή Α ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΓΑΣ Μελίκης. Η ομάδα του Ιορδάνη Ασλανίδη, με τη νίκη της κόντρα στο ΦΟ Αριδαίας (70-78) έσπασε κάθε ρεκόρ συγκομιδής και με το εντυπωσιακό 34-0 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, κατέκτησε τα πάντα φέτος και επιστρέφει στη Γ Εθνική μετά από έναν χρόνο. Οι πόντοι : (Ασλανίδης) Λιόλιος 17 (3), Μαυρίδης 12 (1), Κυριακού, Σαζακλίδης 7, Μαγαλιός, Στακτάρης, Παπαρόσης, Σταυρουλάκης 7 (1), Μπούθας, Κοτζαμπάσης 25 (4), Παπαδόπουλος, Ρογγότης 10.

3. Με το δεξί ξεκίνησαν οι παίκτες της ομάδας 35+ από τη Βέροια, στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Maxibasketball που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Στο Κλειστό της Καλαμαριάς, οι Βεροιώτες επικράτησαν με 81-40 της Καβάλας. Οι πόντοι : Τυριακίδης 15 (3), Γεωργόπουλος 5, Κασάπης 4, Τσακίρης, Ιατρού 10, Κωστογλίδης 4, Ιωσηφίδης 26 (4), Σιδηρόπουλος 9, Μπέρσος 2, Κλωνάρας 6.

4. Μία αναμέτρηση περιελάμβανε το πρόγραμμα για το Τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ”. Texas Losers – nJOYers  56-44

5. Με ένταση και πλούσια δράση πραγματοποιήθηκε ο πρόλογος του Enduro Riv3r Crossing στη Βέροια. Η διαδρομή ήταν μήκους 1800 μέτρων, οριοθετημένη εξολοκλήρου με κορδέλα, η μορφή της ήταν κυκλική με φυσικά και τεχνικά περάσματα.

2019

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected